reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Z tym łożyskiem to chyba prawda, bo mi pani doktor jak plamiłam wciskała głowicę pod żebra. To dobrze czy źle? Bo ja słabo znam francuski i wielu rzeczy muszę się domyślać.
Jadwiga orłowska
Czyli moje dziecko będzie niżej i będzie bardziej naciskało na szyjkę. No to nie wiem czy wytrwam do listopada.
Jadwiga orłowska
Syn był cały czas główką w dół i było bardzo ciężko, córka na odwrót pośladkami i było dużo lepiej. No zobaczymy. Dzieci jadą na 2 miesiące więc do września jakoś będzie, a później?
Ziemniaczek
Dziewczyny pisze ogółem do wszystkich
Masakra już wiem skąd był ten ból. Odwiedziłam kibelek temat trochę nieprzyjemny ale przecież my i wszystkim piszemy no po godzinie tam spedzonej dużo lepiej 10 kg mniej, matko jaka ulga.
JADWIGA To nie kamienie. Ale dziękuję za pomysł.
VITA MARLUNA ja tez miałam robiony posiew czystość pochwy i mocz j też jest ok więc chyba to normalne że siusiamy tak często myślałam może że mi się pęcherz obniżył. Ale widzę że to norma.
Masakra już wiem skąd był ten ból. Odwiedziłam kibelek temat trochę nieprzyjemny ale przecież my i wszystkim piszemy no po godzinie tam spedzonej dużo lepiej 10 kg mniej, matko jaka ulga.
JADWIGA To nie kamienie. Ale dziękuję za pomysł.
VITA MARLUNA ja tez miałam robiony posiew czystość pochwy i mocz j też jest ok więc chyba to normalne że siusiamy tak często myślałam może że mi się pęcherz obniżył. Ale widzę że to norma.
Jadwiga orłowska
Wydaje mi się, że tuż pod żebrami, brakuje mi słów żeby się ich dopytać.
reklama
Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam. Jakie mamy piękne dzidziusie. Gratuluję i bardzo bardzo zazdroszczę. My tez musimy dotrwać. Ja przedwczoraj i wczoraj dostałam sterydy na rozwój płuc. Do teraz słabo troszkę się czułam ale juz przechodzi. Najtrudniejsze No dzidziuś mało się ruszał, prawie wcale i bardzo się denerwowałam ale postanowiłam nie panikować. Teraz już się rusza. Do tego ja mam cukrzycę wiem id dwoch tygodni. Dopiero się uczę a po sterydach cukier bardzo rośnie. Miałam się tym nie przejmować ale jak się widzi wyniki to nerwy same przychodzą. Czuję tez pessar ale tego sobie juz nie umiem wytłumaczyć . Lekarz powiedział ze tak moze być. Najgorsze bo nie wiem jaka jest tam sytuacja. Jak mnie badają to mówią ze pessar trzyma ale przecież dół. A jak sprawdzic górę a mam ją rozwartą i czuję to delikatne parcie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: