Dzięki Dziewczyny, dziś mam niestety jeden z gorszych dni pod względem psychicznym..,,, już się pokłóciłam z Mężem nawet o tą szyjkę, bo mu tłumaczyłam że to jakieś dziwne, a on zamiast mnie wesprzeć zrozumieć to robi ze mnie waratkę
reklama
asiekD
Fanka BB :)
Asiek jeśli chodzi o cięcie a rozwarcie to moja gin tez mówi, ze blizna po cięciu zapobiega przedwczesnym rozwarciom
Jestem w 28 tygodniu ciąży
A mnie dzis tesciowa poirytowala.. jak tylko rozmawialam z M. o spuchnietych nogach,stawach i innych dolegliwościach to mi musiała dorzucić ze ona 5 ciąż miała, w grzadkach robiła i nic jej nie było. .. wiec poprosiłam jak jej tak brakuje rąk do pracy żeby przyniosła mi motyczke to pujde jej wysiekac a ciąż to i tak mam więcej bo to jest to 6... pewne rzeczy już się nie zmienia
Ja też dziś psychicznie słabo, chyba dlatego że jutro mam wizytę u lekarza i tym się bardzo denerwuję.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórzy niestety myślą ze my leżymy bo tak chcemy, nie wiem z lenistwa albo coś! Jak slysze te hasła typu: ciąża to nie choroba to po prostu mam dość! Ile ja bym dała żeby moc pracować i normalnie funkcjonować do samego porodu o czasie oczywiście ...
reklama
Witam dziewczyny
Asiek super ze masz taka dluga szyjke.
Ja tez chcialabym normalnie funkcjonowac a nie tylko lezec jak kloda przypieta do lozka.Nawet powrot do niezbyt lubianej pracy wydaje mi sie teraz czym fajnym.
U mnie brzuch sie robi taki twardy dziwnie raz z prawej raz z lewej strony, ze mnie teraz pachwiny a raczej dol brzucha boli od tych ciaglych skurczy.
Jak tak dalej pojdzie to przyspiesze swoja wizyte u gina,bo takie jakby bole zaczely sie od wczoraj nie sa jakiesnstraszne ale nie da sie ich nie zauwazyc.
Asiek super ze masz taka dluga szyjke.
Ja tez chcialabym normalnie funkcjonowac a nie tylko lezec jak kloda przypieta do lozka.Nawet powrot do niezbyt lubianej pracy wydaje mi sie teraz czym fajnym.
U mnie brzuch sie robi taki twardy dziwnie raz z prawej raz z lewej strony, ze mnie teraz pachwiny a raczej dol brzucha boli od tych ciaglych skurczy.
Jak tak dalej pojdzie to przyspiesze swoja wizyte u gina,bo takie jakby bole zaczely sie od wczoraj nie sa jakiesnstraszne ale nie da sie ich nie zauwazyc.
Podziel się: