reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

ja juz mam zapisany rezonans stawow biodrowych i chirurga naczyniowego, mam nadzieje, ze nic wiecej nie dojdzie.. ooj marze o masazu

nafoczka a 37 kiedy wybija konkretnie?

patuska to niezle na szyjke musza naciskac w takim razie

vita jak ten dziubek wyglada? ja tez mam szyjke na zdjeciu z dziwnym elementem

reklama
Parpercut teoretycznie moja szyjka powinna wyglądać jak u nieródki ale w pierwszej ciąży mialam zakładany szew który w 27 tygodniu póścił bo takie miałam skurcze i ten szew zmasakrował mi tą szyjke i teraz jest w nie najlepszym stanie .

Wygląda tak

WP_20160620_003.jpg

Załączniki

• WP_20160620_003.jpg
    WP_20160620_003.jpg
    380,5 KB · Wyświetleń: 409
Czy tak jest ok? Niby cos tam jest w tym dzióbku no i nie powiedzialaby mi o tym jakby cos było nie tak wiedząc że mam skurcze??? Mierzyła ją i mowila ze ok. Juz sama nie wiem, może się nakręcam tylko. Niedługo mnie chyba zamkną w psychiatryku
...

Vita ja się nie znam, ale ja mam takie duże "U" od wewnętrznej strony, więc myślę że masz ładną szyjkę. Mnie troszkę boli brzuszek. Ale dzisiaj miałam bardzo mało twardnien i napięć. Zauważyłam że rośniemy :)
Dzisiaj rano był obchod i się zdenerwowałam, bo lekarze powiedzieli ze jest skończony 34 tc, a ja od wczoraj świętuje 35 tc. Oni wiedzą że to jest 35, ale dla nich to jest skończony 34. Myślalarm, że jak wszystko będzie ok to za tydzień wyjdę bo według mnie będzie 36 tc, a według nich będzie 35... na razie wiem ze zostaje w szpitalu. Ale jest mi tutaj dobrze, bo jest spokojnie i w sumie szybko czas leci bo cały czas rozmawiamy z dziewczynami.
Papercut w ciąży można mieć rezonans?

Hope a kiedy miałaś ostatnia @?

Papercut 37 zacznę w piątek ale skończone bedzie 36tc. Idę do szpitala 27.06 tak jak Patuska bo my z tygodniami tak samo idziemy.

Dordaw moja ginekolog ma takie podejście że skoro mam mieć Cc to nie zaszkodzi żeby ten krążek trzymał to końca! Teraz mogę próbować SN ale tylko jeżeli akcja zacznie sie przed wyznaczonym terminem Cc - tak było w pierwszej ciąży! Cc miałam mieć we wtorek, a urodziłam w niedziele, to był 40 tydzień!

Jestem w 28 tygodniu ciąży

reklama
Asiek jeśli chodzi o cięcie a rozwarcie to moja gin tez mówi, ze blizna po cięciu zapobiega przedwczesnym rozwarciom

Jestem w 28 tygodniu ciąży

Do góry