reklama
Czesc dziewczyny Jakies mnie dziwne mysli zaczely dopadac .. Mam teraz koniec 28 tc i juz 3 tygodnie temu lekarz stwierdzil skrocona i miekka szyjke i ta jej miekkosc mnie martwi. Powiedzial ze takich ciaz sie z reguly nie donosi .. Duzo czytalam o skroconych szyjkach, a znacie jakies historie o miekkich jak sie wczesniej juz robia ?
Malwina ja mam miekka szyjke przy szwie, nie jestem wielorudka ale mialam 5razy zabieg przez szyjke a to tez ma wplyw. Mi ginka mowila ze jakbym przy szwie miala twarda to by bylo zle, bo by oznaczalo ze dzidziol napiera na szew i robi sie twarda. Jednak watpi ze donosze ciaze, mam chociaz do 35tc wytrzymac
Oj tez chcialabym do 35, a nawet 36 tc wytrzymac
Jakie macie sposoby na zapobieganie zatorom od tego lezenia,bo juz po tych 3 tygtygodniach wczoraj mnie bolala lydka to nia zaczelam tak ruszac ze chyba wszystkie miesnie mialy dosc
Ja slyszalam o masazach nog od kostki do pachwiny - ze partner moze robic I krecenie stopami w kostkach kolek. Macie inne pomysly ?
Jakie macie sposoby na zapobieganie zatorom od tego lezenia,bo juz po tych 3 tygtygodniach wczoraj mnie bolala lydka to nia zaczelam tak ruszac ze chyba wszystkie miesnie mialy dosc
Ja slyszalam o masazach nog od kostki do pachwiny - ze partner moze robic I krecenie stopami w kostkach kolek. Macie inne pomysly ?
reklama
Podziel się: