czesc Arleta. Niestety wiem o czym piszesz. Moj brzusio jest codziennie twardy, nie zaleznie czy caly dzien leze czy odrobine pochodz. Po nocy jest zazwyczaj ok a systematycznie od ok 14 do spania brzusio sie "stawia" mimo lekow... i tak dzien za dniem... jednak tak jak piszesz przy dziecku w domu nie da sie lezec (i przy szalejacej tesciowej Mi ogromna ulge przynosi prysznic, mogla bym brac co chwile ;-)
reklama
A u mnie mam wrażenie,że jak leże to częściej mi się spina, a jak nadchodzi noc to mnóstwo obaw mnie nachodzi i brzuch szaleje, nie potrafię się odstresować a podejrzewam,że dużo zależy od psychiki. Trzeba wrzucić na luz ale jak ...
Hope,pessar zamawiałam sama,dostałam namiar od mojej gin. Kochana ja się z tym problemem borykam od 23 tyg i marzyłam o 30, Ty też dasz rade. Innej opcji nie ma.
Hope,pessar zamawiałam sama,dostałam namiar od mojej gin. Kochana ja się z tym problemem borykam od 23 tyg i marzyłam o 30, Ty też dasz rade. Innej opcji nie ma.
U mnie jeszcze wpływ ma dziecko bo jest duże, z usg w 28 tyg wychodził na 31 tydz. W 1 ciąży też to przechodziłam,ale w 29tyg dopiero się zaczęło, wyleżałam bez pessara do 37 tyg. Mały jak się urodził ważył 4520, także kolejny gigant się zapowiada
ooo o wlasnie moj maluch tez grubasek co mu daje +2tyg. a jesli chodzi o odstresowanie wieczorne to ja polecam krzyzowki- bo mnie nawet TV meczy, jak stara babcia doslownie ;-) a psycha tez siada bo to moja 6ciaza a szew mam od 20tv
no wlaśnie widze ze troche przeszłas no ale musimy byc silne dla Naszych dzieciaczków a ile latek ma Twoja pociecha ?
Mnie czeka przeprowadzka do Naszego wymarzonego domku,ale co tego jak tylko z kanapy na kanape . Bede patrzeć jak rodzinka mi w szafach układa. Czuję sie jak niepełnosprawna ale to na szczescie w Naszym przypadku stan przejsciowy.
Mnie czeka przeprowadzka do Naszego wymarzonego domku,ale co tego jak tylko z kanapy na kanape . Bede patrzeć jak rodzinka mi w szafach układa. Czuję sie jak niepełnosprawna ale to na szczescie w Naszym przypadku stan przejsciowy.
reklama
Ja marze o swoim domu jak na razie mieszkamy z rodzicami.. Wiem, u mnie na razie minął miesiąc (w 22 tc dowiedziałam się o szyjce) i z każdego tygodnia się cieszę, oby jak najwięcej maluszek był w brzuszku. Jak mnie trzymają skurcze i twardnienie to biorę dodatkowo Scopolan (czopek) i widzę poprawę. A mój jest malutki i zawsze na USG jest tydzień do tyłu.
Podziel się: