reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To i ja się melduję:) nadal w dwupaku, to już ostatni dzień, jak dobrze pójdzie. Jestem tak zestresowana, że nie wiem jak się nazywam:(

Lucalew, powodzenia na wizycie:)!!!

Mitaginka, podziel się opiniami na temat chust bo tu chyba więcej chętnych bedzie na chustowanie:)

Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki żeby Wam się udało!!!

reklama
patrysiapati - czekamy na wieści i trzymam kciuki!
Witam nowe dziewczny
Anula my się już znamy :). Daj znać po wizycie jak było
Diuska - Leosiowi widać bardzo dobrze w brzuszku jest i nie śpieszy mu się z wyjściem

Ja ide niedługo na wizytę. Nie planowo ale mam skurcze bardzo mocne od 3 dni i chce zobaczyć jak szyjka no i do tego coś zaczeło mnie swędzieć ehh.

Dzięki dziewczyny:) dzidzia ma dobre tętno i ktg też wyszło ok, choć ja ruchów dalej nie czuję:/ właśnie czekam na przyjęcie do szpitala, żeby się tak nie stresować. A jutro wielki dzień, chyba....

edit: Monisiap, nadchodzę:) w której leżysz sali?

Dziewczynki melduję się po wizycie. Rozwarcie było na 1 palec. Zrobił mi masaż szyjki. Bolało :p powiedział, że ładnie 3,4 (ale nie wiem czego :p czy palcu już czy cm) no i przeszliśmy do usg. Maluch 3400 waży ;) przepływy, łożysko dobrze. Główka nisko (powiedział o tym fakcie jakby świadczył na plus). No a do szpitala nie jutro tylko w pt. On będzie miał dyżur. No oczywiście chyba że samo się zacznie, lub poczuję coś niepokojącego. To wiadomo wtedy jadę na IP. Także dalej czekamy :p

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze szybkie i jak najmniej bolesne wypakowania :)
A reszta niech siedzi w brzuchach do terminu!
Chciałam Wam podziękować, tak jak radziłyście zwolniłam trochę (choć nie jest łatwo) i biorę więcej magnezu i jest dużo lepiej- brzuch prawie się nie stawia, a ucisk na dole mniejszy :)

Do góry