reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

patrysiapati - gratuluje! daj znać jak dziś się czujecie
lucalew - każda dzidzia rośnie w swoim tempie. A wody obserwuj ja w pierwszej ciąży miałam ciągle na dolnej granicy i było ok

u mnie znów infekcja i znów antiotyk a dopiero co wyleczyłam ostatnią :( swędzi strasznie

reklama
Hej dziewczyny, dziekuje Wam kochane :-*

Mocno sie nie martwie ale poslucham obu doktorek i zaczne sie pakowac. Dzis przejrze ciuszki ktore dostalam i jutro popiore bo jeszcze M musi kupic dzieciowy plyn do prania. Dzisiaj tez bede zamawiac online w aptece gemini art higeniczne dla siebie i maluszka i moze poszukam materac do lozeczka. Aaaa chyba ze mozecie polecic jakas strone z materacami, chcialabym kupic kryka kokos.

Koltunek wspolczuje, tez mnie swedzi i piecze chociaz ginka twierdzi ze jej to nie wyglada na infekcje ale dala globulki i wziela wymaz na posiew. Zycze duzooo zdrowka i zeby nie swedzialo.

Anula milego milego :-) Dostalam pozwolenie ze moge chodzic do szkoly rodzenia ale tylko na zajecia praktyczne i dzisiaj idziemy z M wieczorem.

Diuska kochana a u Ciebie rozumiem dalej cisza? Leos nie chce wychodzic.

No dokładnie u mnie cisza. Szykuję się bardziej na szpital jutrzejszy. Wyprasowałam końcówkę ciuszków, dopakowuję torbę, robie pranie żeby w domu jakoś czyściej się zrobiło. Zostawię męża i nie wiem co zastanę w domku jak wrócę ;) Dzisiaj kończy się przerwa w dostawie cieplej wody. To spokojnie się przygotuję do szpitala. Nie wiem czy zasnę wieczorem. No i plamię po badaniu. Pewnie po masażu szyjki bo bolało...

Ja tylko tak szybciutko bo niestety mam problem z netem w szpitalu, nadal leze ze szwem, zdejma w 37tc, i juz poleze do porodu, mimo ze jest szew to jest juz rozwarcie wiec jestem dobrej mysli ze to nie bedzie trwalo dlugo. Trzymajcie sie wszystkie cieplutko :-)

Cześć dziewczyny:)
28.05.2015 r. przyszła na świat Hania Kościelniak, waży 3060g, mierzy 53 cm:)))))
Jestem w siódmym niebie:)))

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Hej Dziewczyny. Wstałam i szykujemy się do szpitala. Powiem szczerze, że od wczoraj wieczorem włączył mi się stres ;) zasnęłam na szczescie szybko ale teraz się z mężem obudziliśmy sami z nerwów pewnie. Trzymajcie kciuki za nas. Żeby dobrze poszło i o zdrowie dla Leosia. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Do góry