reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Och, wtedy usłyszałaby ode mnie kilka słów prawdy tak to napierdziela na mnie do swojej strony rodziny i nie mam jak się bronić.Chociaż myślę, że jak ona tak głupio gada, to jakbyś miała ją na codzień i dawałaby ci te głupie rady to wykonczylabys sie psychicznie. Ja nie daje
P86
U mnie też już lecą słowa prawdy, mam przejawy dobroci.Och, wtedy usłyszałaby ode mnie kilka słów prawdy tak to napierdziela na mnie do swojej strony rodziny i nie mam jak się bronić.
P86
Jak tam u Was ? wszystko dobrze?
U nas już 2 raz szczepienie odroczone . Mały dalej ma większą ilość kupek w ciągu dnia.. Dziś przed szczepieniem zrobił kupę w kolorze trawy to pediatra stwierdziła że poczekamy jeszcze tydzień... nie wiem już z czego to może być, trwa to już 2 tydzień...
U nas już 2 raz szczepienie odroczone . Mały dalej ma większą ilość kupek w ciągu dnia.. Dziś przed szczepieniem zrobił kupę w kolorze trawy to pediatra stwierdziła że poczekamy jeszcze tydzień... nie wiem już z czego to może być, trwa to już 2 tydzień...
P86
Będzie dobrze, musi być Czyli mała juz chodzi do żłobka??Hej. Ja od poniedziałku wracam do pracy także będzie trzeba się przestawić. Mała już chodzi ale potrafi się jeszcze zachwiać. Wyszły jej górne jedynki ale następne idą i ja bolą te dziąsła no takze czasami bywa ciężko
Asiaxz
Nie dostała się do żłobka będą ją pilnować dziadkowieBędzie dobrze, musi być Czyli mała juz chodzi do żłobka??
P86
Właśnie jak lekarka to zobaczyla to pytała czy spożywa żelazo, mówię że nie... Probiotykow mu nie dawałam specjalnie żeby sprawdzić czy zielone zanikną... piję tylko moje mlekoE zielone kupy są normalne
U nas wczoraj szczepienie, dzisiaj marudzenie. Szczerze to odliczam dni aż Staszek będzie się bawił sam chociaz 15min
Odesłała nas drugi raz. Ogólnie u nas dalej bóle brzuszka i krzyki.
Jutro zrobię badanie moczu i pobiorę kupkę na krew utajoną i posiew bo już mam dość takiego gdybania. Koleżanka mnie nastraszyła ze zielona kupa i biegunki to może być Zum...
reklama
P86
Kurde.... my jesteśmy 230 na liście więc też życzę sobie powodzeniaNie dostała się do żłobka będą ją pilnować dziadkowie
Podziel się: