Asiaxz
Fanka BB :)
No czasami się uda dostać zależy ile żłobek ma wolnych miejscKurde.... my jesteśmy 230 na liście więc też życzę sobie powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No czasami się uda dostać zależy ile żłobek ma wolnych miejscKurde.... my jesteśmy 230 na liście więc też życzę sobie powodzenia
A nie pisałaś przypadkiem o prywatnym żłobku?No czasami się uda dostać zależy ile żłobek ma wolnych miejsc
Była taka opcja ale jednak zbyt drogoA nie pisałaś przypadkiem o prywatnym żłobku?
Rozumiem cię doskonale, ale jeśli jest taka możliwość aby dziadkowie opiekowali się małą i nie masz ku temu żadnych obaw to może warto . Od 2,5 roku już przyjmują do przedszkola, zresztą sama wieszByła taka opcja ale jednak zbyt drogo
No ja też jestem w szoku z tym żłobkiem chyba coś przegapiłamNo u nas tez z tymi kupami różnie, a Staszek bierze zelazo. Przy zelazie są raczej w czarne niż zielone. Zielone to raczej spoko, a przynajmniej tak wszędzie mówią. U nas się zdarzają zielonkawe, żółte, brązowe, tylko nie czarne własnie tez widzę, ze zależy, co zjadłam, bo różnie jest.
Mówią, że u dzieci te panele na alergię często wychodzą przekłamane i nie są wiarygodne jeżeli chodzi o bmk czy laktozę.
My chyba wpadamy w regres snu.
Jezu, ja do złobka nas nie zapisałam, mowicie, ze to już trzeba? Zaplaczę się jak będę musiała Stanisława komuś oddać, ja go własnemu mężowi z niechęcią oddaję i już kminie, co zrobić, zeby teściowa go nie nosiła.
Mogłaś zapisać już w 1 dniu od urodzenia my zapisaliśmy dopiero w 7 tygodniuNo u nas tez z tymi kupami różnie, a Staszek bierze zelazo. Przy zelazie są raczej w czarne niż zielone. Zielone to raczej spoko, a przynajmniej tak wszędzie mówią. U nas się zdarzają zielonkawe, żółte, brązowe, tylko nie czarne własnie tez widzę, ze zależy, co zjadłam, bo różnie jest.
Mówią, że u dzieci te panele na alergię często wychodzą przekłamane i nie są wiarygodne jeżeli chodzi o bmk czy laktozę.
My chyba wpadamy w regres snu.
Jezu, ja do złobka nas nie zapisałam, mowicie, ze to już trzeba? Zaplaczę się jak będę musiała Stanisława komuś oddać, ja go własnemu mężowi z niechęcią oddaję i już kminie, co zrobić, zeby teściowa go nie nosiła.
Kupiłam nosidełko z kinderkrafta. Niby od 3 miesiąc. Wiem, ze nosidełka są dla dzieci siedzacych, ale na zdjęciach było dobre podparcie i dibra pozycja bioderek i niby jakieś atesty na. Zobaczę, sprawdzę, jak stwierdzę, że Staszek za bardzo wisi, to odpuszczę.Mogłaś zapisać już w 1 dniu od urodzenia my zapisaliśmy dopiero w 7 tygodniu
Co do paneli to narazie nie robie bo też to czytałam
Rozumiem Cię, nikt lepiej nie zajmie się dzieckiem od matki i TEŚCIOWEJ
Jeśli chodzi o jakieś większe imprezy masowe i chęć chronienia dziecka przed noszeniem i byciem eksponatem to polecam chustę, ale na dłuższą metę to się nie sprawdzi.
Do publicznego żłobka w Poznaniu się tak na spokojnie z rok czekaNo ja też jestem w szoku z tym żłobkiem chyba coś przegapiłam