Asiaxz
Fanka BB :)
Hehe no nieźle a kiedy masz iść na wywołanie?Póki co bez zmian do tego więzadła przestały mi aż tak dokuczać
Ja już nie wiem nic w styczniu mu się spieszyło a teraz siedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no nieźle a kiedy masz iść na wywołanie?Póki co bez zmian do tego więzadła przestały mi aż tak dokuczać
Ja już nie wiem nic w styczniu mu się spieszyło a teraz siedzi
Mam skierowanie na 12.05 liczę na to że obejdzie się bez i ruszy coś w następnym tygodniu. 2.05 idę na kontrolę do gina (innego niż mój bo do mojego się nie dopchałam, zobaczymy co powie).Hehe no nieźle a kiedy masz iść na wywołanie?
To wtedy byłby 39 tydzień czy już 40?Mam skierowanie na 12.05 liczę na to że obejdzie się bez i ruszy coś w następnym tygodniu. 2.05 idę na kontrolę do gina (innego niż mój bo do mojego się nie dopchałam, zobaczymy co powie).
Właśnie zdziwiłam się, że tak późno przy cukrzycy, bo ten 12.05 to będzie 39+3To wtedy byłby 39 tydzień czy już 40?
Szwagierka też tak miała przy cukrzycy na insulinie jak łożysko jest ok to mówili że nie ma niebezpieczeństwaWłaśnie zdziwiłam się, że tak późno przy cukrzycy, bo ten 12.05 to będzie 39+3
U mnie już wyniki są- e coli oczywiście - stały bywalec. Dostałam antybiotyk w tabletkach.
Moze to reakcja alergiczna na cos, co stosujesz dopochwowo ?Przy przyjęciu posiew to powinna być podstawa i u mnie zawsze robią , wiec bardzo dziwne, ale wiadomo - koszta dla szpitala....
Ja w środę trafiłam na izbę. Nie dawałam już rady. Myślałam, że mam grzybice jednak po leczeniu nic nie minęło. Okropne pieczenie, nie umiałam spać, nie umiałam leżeć bo co chwilę to bardzo doskwierało. Na izbie zbadali mnie, teraz znów szyjka 2,5 w porywach 2,8. Podczas badania palpacyjnego lekarka nie mówiła nic niepokojącego. Jednak wczoraj na badaniu już usłyszałam że szyjka średnio twarda, rozwarta na opuszek. Niby nie skrocona, jednak w porównaniu do tego co było to już jej praktycznie nie czuje przy stosowaniu globulek. Na pieczenie w sumie nie reagują, czekają na wynik posiewu. Nie umiem spać. Do 3 w nocy pieczenie i bieganie do toalety co 20 minut... Cały dzień piecze jakby ktoś wlewał mi na ranę plyn do dezynfekcji... Lekarze umywają ręce, nie widzą nic niepokojącego.....
Właśnie tez chciałam zasugerować reakcje alergiczną. E coli wyszła co prawda ale może tez coś Cię uczula. Leki, wkładki, mokre chusteczki, żel do intymnej cokolwiek z czym masz styczność w tych miejscach. Mnie np uczulały nawilżane chusteczki i tez dawały uczucie pieczenia, swędzenia nie do wytrzymania i myślałam, że to jakaś infekcja.Moze to reakcja alergiczna na cos, co stosujesz dopochwowo ?
Nie póki co się nawet nie zapowiada@Alexis124 rodzisz?