P86
Fanka BB :)
W szpitalu robili mi te podstawowe z szyjki I pochwy,a tydzień temu w środę u lekarza robiłam wymaz taki szczoteczka specjalna na neisserie i te wszystkie mycoplazmy chlamydie i ureoplazmy plus grzyby atypowe. Mówili mi że czas oczekiwania to około miesiąc. Jak robiłam prywatnie wczesniej to też chyba czekalam w okolicach 2-3 tygodni. Na szczęście ktg okej, dziecko rosnie. Dziś 29 + 1.... jeszcze kupa czasu. Dziś pielęgniarka powiedziała, że jako ,że jest wolne to wyniki posiewu będą dopiero we wtorek... Leżę w sumie tu bez celu, już nawet mój płacz nie działa. Poza pieczeniem dużą ilość glutowatego zielonego śluzu. Modlę się tylko żeby żadna infekcja wewnatrzmaciczna przez ten czas mi nie weszła ani szyjka już się nie zmieniała.Wiesz co, nie wiem czy to ten drogi ale oni u mnie przy posiewie sprawdzali wszystko co tylko może wyjść, wymaz + beztlenowce, do tego było badanie w kierunku trichomonas vaginalis, mykoplazm uroginetalnych i neisseria gonorrhoeae cokolwiek to znaczy normalnie to było badanie mikrobiologiczne a nie biocenoza i na wynik czekało się około tygodnia