P86
Fanka BB :)
Hmmm, no zrobisz jak uważaszWłaśnie chciałabym zaliczyć te termy teraz, bo byłam u lekarza 2 dni temu i wiem, że póki co jest w miarę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, no zrobisz jak uważaszWłaśnie chciałabym zaliczyć te termy teraz, bo byłam u lekarza 2 dni temu i wiem, że póki co jest w miarę![]()
nasz kochany mały WojownikDziewczyny, co kupujecie dla dzieci z kosmetyków? Mam płyn do kąpieli, krem do pupy, jakiś krem nawilżający do ciała, krem z filtrem i żel łagodzący na ugryzienia komarów.
Zastanawiam się czy jest coś jeszcze, co jest potrzebne. Za czasów jak my byłyśmy dziećmi, to pamiętam wszechobecną oliwkę i puder, ale teraz nie widziałam już, żeby ktoś tego używa.
Kremu do ciala używacie po każdym myciu, żeby nawilżać skórę? Ja u siebie nie stosuję nawilżaczy, bo mi się nie chce, więc nie wiem
Taktyczny Staszek dla obserwacji:
Zobacz załącznik 1516956
Prawdopodobnie każda mama powie Ci inaczej bo każda ma swoje must haveDziewczyny, co kupujecie dla dzieci z kosmetyków? Mam płyn do kąpieli, krem do pupy, jakiś krem nawilżający do ciała, krem z filtrem i żel łagodzący na ugryzienia komarów.
Zastanawiam się czy jest coś jeszcze, co jest potrzebne. Za czasów jak my byłyśmy dziećmi, to pamiętam wszechobecną oliwkę i puder, ale teraz nie widziałam już, żeby ktoś tego używa.
Kremu do ciala używacie po każdym myciu, żeby nawilżać skórę? Ja u siebie nie stosuję nawilżaczy, bo mi się nie chce, więc nie wiem
Zobacz załącznik 1516956
Ja dla wszystkiego kupiłam zasypkę taką bez talku (z Sylveco bodajże) i podobnie jak dziewczyny wspominają mam olejek ze słodkich migdałów czysty bez żadnych dodatków.Dziewczyny, co kupujecie dla dzieci z kosmetyków? Mam płyn do kąpieli, krem do pupy, jakiś krem nawilżający do ciała, krem z filtrem i żel łagodzący na ugryzienia komarów.
Zobacz załącznik 1516956
Ja polecam z całego serca zielony linomag do smarowania pupy. Zdecydowanie łatwiej wyciera się kupy, chroni pupę przed siuśkami i nic się nie odparza.Dziewczyny, co kupujecie dla dzieci z kosmetyków? Mam płyn do kąpieli, krem do pupy, jakiś krem nawilżający do ciała, krem z filtrem i żel łagodzący na ugryzienia komarów.
Tak sie wtrace bo do watku nie naleze, ale podczytuje i kazdej z przyszlych mam kibicuje mocno, a Wasza historia szczegolnie mnie poruszyla i to jakiego malenkiego wojownika masz przy sobieDziewczyny, co kupujecie dla dzieci z kosmetyków? Mam płyn do kąpieli, krem do pupy, jakiś krem nawilżający do ciała, krem z filtrem i żel łagodzący na ugryzienia komarów.
Zobacz załącznik 1516956