reklama
Tala1995
Początkująca w BB
Tak dokładnie mi powiedziała lekarka która wykonywała zabieg, że sanitariuszka się pomyliła i podała szew rozpuszczalny a że wyglądają tak samo to nikt się nie skapnąłJeżeli ktoś wszył tasiemkę rozpuszczalnymi szwami, to powinien zaliczyć wylot niepoważne.
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale szew to jest taka taśma, którą się wszywa w szyjkę szwem takim, żeby wytrzymał kilka miesięcy. To taki szew, że nie może wrosnąć w ranę. Tego się nie da pomylić.Tak dokładnie mi powiedziała lekarka która wykonywała zabieg, że sanitariuszka się pomyliła i podała szew rozpuszczalny a że wyglądają tak samo to nikt się nie skapnął
Ostatnia edycja:
Asiaxz
Dokładnie tak dlatego też jestem w szokuAle szew to jest taka taśma, którą się wszywa w macicę szwem takim, żeby wytrzymał kilka miesięcy. To taki szew, że nie może wrosnąć w ranę. Tego się nie da pomylić.
Tala1995
Początkująca w BB
Ja teraz już zgłupiałam, w takim razie coś namieszałyAle szew to jest taka taśma, którą się wszywa w szyjkę szwem takim, żeby wytrzymał kilka miesięcy. To taki szew, że nie może wrosnąć w ranę. Tego się nie da pomylić.
P86
Teraz już masz założony prawidłowy szew, spokojnie. Lez i odpoczywajJa teraz już zgłupiałam, w takim razie coś namieszały
Tala1995
Początkująca w BB
Leżę odpoczywam, kroplówkę mam akurat z nospy bo już kilka godzin miałam spokój, nic mnie nie bolało a teraz znowu takie bóle menstruacyjne, ehhTeraz już masz założony prawidłowy szew, spokojnie. Lez i odpoczywaj
Nath096
Hej. Mam pytanie. Wiem,że żadna lekarzem nie jest ani z fusów nie wróży. Ale mimo wszystko wiecie dużo i macie różne doświadczenia
Dwa razy zdarzył mi się taki napad bólu kręgosłupa w dolnym odcinku,takie chwilowe mocne rwanie ,jakby na biegunkę ,rwanie na zmianę pogody czy okres. Chwilę rozmasowalam i przeszło. Dzisiaj częściej twardnieje mi brzuch ,nawet jak siedzę,w ogóle jak hm połknęła balon . Dodatkowo nie byłam w toalecie na dwójce. Od rana mam takie nieprzyjemne kłucie w środku,jakiś mega nie boli,ale jest niemile. Jestem w 23+4dniu ciąży .
Czy któraś miała podobnie i zwiastowało to problem z szyjka ?
Dwa razy zdarzył mi się taki napad bólu kręgosłupa w dolnym odcinku,takie chwilowe mocne rwanie ,jakby na biegunkę ,rwanie na zmianę pogody czy okres. Chwilę rozmasowalam i przeszło. Dzisiaj częściej twardnieje mi brzuch ,nawet jak siedzę,w ogóle jak hm połknęła balon . Dodatkowo nie byłam w toalecie na dwójce. Od rana mam takie nieprzyjemne kłucie w środku,jakiś mega nie boli,ale jest niemile. Jestem w 23+4dniu ciąży .
reklama
Lady Loka
A to nie będą po prostu zaparcia?Hej. Mam pytanie. Wiem,że żadna lekarzem nie jest ani z fusów nie wróży. Ale mimo wszystko wiecie dużo i macie różne doświadczenia
Ja takie objawy miałam na zaparcia.
Podziel się: