reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Lady Loka widać różnice, na dolnym zdjęciu nawet fałdką tłuszczyku to wyłapania na rączce słodziak jak się patrzy
A ja właśnie spakowałam torbę i jadę na IP, w nocy miałam straszne napinanie się macicy
A ktory u Ciebie tc?
Tez jestem zdania ze lepiej jechac jak cos niepokoi, bo to nie ma zartow i nigdy nic nie wiadomo.
Nursov
Aktywna w BB
u mnie 27+3. Już jestem po USG - szyjka ok, brak rozwarcia, ale wydzielina nie najlepsza mimo ostatniego leczenia. Mam teraz 40min zapis KTG i będą decydować na tej podstawie czy mnie zostawić na oddziale czy nie.A ktory u Ciebie tc?
Tez jestem zdania ze lepiej jechac jak cos niepokoi, bo to nie ma zartow i nigdy nic nie wiadomo.
Śliczności gratulacje i dużo zdrówka !Hej, my już razem Tak jak zapowiedzieli tak zrobili i indukowali wczoraj.
Lekko nie było i choć ostatecznie udało się SN tak poród był mocno wspomagany.. oxy, przebicie pęcherza, oxy i już w 2 fazie jak calkiem nieźle nam szło to mały zaczął się cofać a mi słabnąć skurcze więc zdecydowali się na nacięcie i użycie próżnio ciągu. No i na zwieńczenie cierpień przez dość spore krwawienie łyżeczkowanie. Trochę chciałam uniknąć takich akcji ale podczas porodu nie ma się głowy ani już chęci walki.. Najważniejsze, że jesteśmy w końcu razem
Więc wita się z wami jeszcze bezimienny chłopak
55 cm 3330g 10/10
Trzymamy kciuki za resztę jak widać szew spełnił role, leżenie i poświęcenie również.
Nursov
Aktywna w BB
gratulacjeMy się rozpakowałyśmy 25.03. 6 :50. 57 cm i 3735 g córuni.
Gratulacje!My się rozpakowałyśmy 25.03. 6 :50. 57 cm i 3735 g córuni.
reklama
Gratulacje dużo zdrówka dla was dziewczyny!My się rozpakowałyśmy 25.03. 6 :50. 57 cm i 3735 g córuni.
Podziel się: