reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Zależy od dnia. Czasami jest spokojny, czasami mniej. Ostatnio mu czytam podczas kangurowania, to wczoraj się wkurzył, jak się nam książka skończyłaLady Loka, a jak Staszek? Wyciszył się na spotkaniach?
Mnie przeszkadza okablowanie, które on ma. Stresuje mnie. Jemu też przeszkadza, bo mu niewygodnie. I mamy impas, bo w teorii okablowanie mu nie jest potrzebne ( mówię o wspomaganiu oddychania), bo jak mu je zdejmują, to mu saturacja nie spada. W teorii mogliby przejść na wąsy tlenowe, bo gdyby się urodził teraz, to mielibyśmy już 33 tydzień. Tyle teorii, bo w praktyce Staszek waży za mało, żeby mu to zdjąć i się boją, że płuca się zaczną zapadać, więc ciągle czekamy. Poza tym on tak wolno przybiera, że lekarki boją się, że jak sam będzie oddychał, to organizm się skupi na oddechu i w efekcie przestanie przybierać. Mertwi mnie ta waga trochę :/ już bym chciała, żeby miał więcej i żebyśmy się uczyli jedzenia, a tu 5 tygodni mija i stoimy od 3 w miejscu.
Dietetyczki mnie nienawidzą, tylko chodzą do mnie i mówią, że im za dużo mleka przywożę a ja wolę za dużo niż za mało.
intensywna jak Intensywna, dramaty ludzkie na każdym kroku
gooskaw
Lady to chyba normalka:-) kazde dziecko bywa takie, znaczy ze wszystko gitara. A ten zastoj Cie puscil?
I lepiej wiecej jak mniej mleczka! To nie podlega dyskusji. Najlepiej rzeki mleka :-)
Alexis przepadlas w domowym lozku? :-)))
I lepiej wiecej jak mniej mleczka! To nie podlega dyskusji. Najlepiej rzeki mleka :-)
Przepadłam jak mi tu dobrze i wygodnie… ale system pobudek ze szpitala został, bo się obudziłam jakoś po 3 w nocy i 5.38Lady to chyba normalka:-) kazde dziecko bywa takie, znaczy ze wszystko gitara. A ten zastoj Cie puscil?
Lady Loka super wieści oby więcej takich!Puścił
A Stanisław dzisiaj zszedł z cpapa na wąsy tlenowe ❤ już nie ma czapeczek z milionem rurek.
Asiaxz
Widzisz mówiłam że dadzą Ci trochę spokoju super domek to domek a później jak się nic nie będzie działo to na pewno nie będzie potrzeby żebyś znów się kladłaWłaśnie miałam pisać maluch waży 1800g, szyjka się wydłużyła o 3 mm i ma 1,3 cm, wpuklenie dalej jest ale wydaje się być mniejsze (wyglądało bardziej na lejek niż na takie U). Lekarz zastanawiał się nad tym, że mały nie jest jakiś super duży, ale łożysko funkcjonuje idealnie, waga jest w normie, więc się nie przejmują
A i najważniejsze - lecę do domku na 3 tygodnie
Mąż ma mnie tylko za bardzo nie witać
gooskaw
Puścił
A Stanisław dzisiaj zszedł z cpapa na wąsy tlenowe ❤ już nie ma czapeczek z milionem rurek.
No i elegancko! Znaczy ze maly wojownik daje sobie doskonale rade :-) i juz nie beda Cie te rurki wkurzac. Teraz probujecie KP?
Przepadłam jak mi tu dobrze i wygodnie… ale system pobudek ze szpitala został, bo się obudziłam jakoś po 3 w nocy i 5.38
Korzystaj z dobrodziejstw :-) akumulatory przytulania laduj na maxa :-) i spokoju bo po porodzie to dopiero te Twoje pobudki sie przydadza nocne a nie teraz :-)
reklama
Lady Loka
Dzisiaj to mu dałam spokój, bo spał tyle miał wrażeń, jak stracił czapeczkę, pielęgniarki mówiły, że leżał i machał głową na wszystk8e strony jakby nie mógł uwierzyć, że już nic go nie ciągnie i nie trzyma w jednej pozycji więc jak przyszłam, to odsypiał i akurat miał jedzenie do sondy.No i elegancko! Znaczy ze maly wojownik daje sobie doskonale rade :-) i juz nie beda Cie te rurki wkurzac. Teraz probujecie KP?
Ale tak, jak tylko dadzą nam zielone światło, to będziemy próbować kp. Zapytam w poniedziałek na spokojnie. Niech w weekend się przyzwyczai do nowej sytuacji i może będziemy mogli już się oswajać z karmieniem
Podziel się: