reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dzisiaj to mu dałam spokój, bo spał 😂 tyle miał wrażeń, jak stracił czapeczkę, pielęgniarki mówiły, że leżał i machał głową na wszystk8e strony jakby nie mógł uwierzyć, że już nic go nie ciągnie i nie trzyma w jednej pozycji 😂 więc jak przyszłam, to odsypiał i akurat miał jedzenie do sondy.

Ale tak, jak tylko dadzą nam zielone światło, to będziemy próbować kp. Zapytam w poniedziałek na spokojnie. Niech w weekend się przyzwyczai do nowej sytuacji i może będziemy mogli już się oswajać z karmieniem :)
To ja jeszcze zdjęcie tego przystojniaka poproszę. ❤️ Ile teraz waży?

Alexis, jestem z Ciebie dumna 🥰

reklama
To ja jeszcze zdjęcie tego przystojniaka poproszę. ❤️ Ile teraz waży?

Alexis, jestem z Ciebie dumna 🥰
20230323_141243.jpg

Przebite 1400g :)

Lady alez Orzeeeeeszek ! 🥰 mimo, iz mowisz ze wolno przybiera na zdjeciach wyglada ze idzie mu rewelacyjnie ;-)))

Hej, my już razem 🥰 Tak jak zapowiedzieli tak zrobili i indukowali wczoraj.
Lekko nie było i choć ostatecznie udało się SN tak poród był mocno wspomagany.. oxy, przebicie pęcherza, oxy i już w 2 fazie jak calkiem nieźle nam szło to mały zaczął się cofać a mi słabnąć skurcze więc zdecydowali się na nacięcie i użycie próżnio ciągu. No i na zwieńczenie cierpień przez dość spore krwawienie łyżeczkowanie. Trochę chciałam uniknąć takich akcji ale podczas porodu nie ma się głowy ani już chęci walki.. Najważniejsze, że jesteśmy w końcu razem 🥰

Więc wita się z wami jeszcze bezimienny 😅 chłopak 💙
55 cm 3330g 10/10

Trzymamy kciuki za resztę ❤️ jak widać szew spełnił role, leżenie i poświęcenie również.

Załączniki

• 8F46DA2A-DFE7-4732-9E5A-54DF4A5D92AE.jpeg
    8F46DA2A-DFE7-4732-9E5A-54DF4A5D92AE.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 104
Lekko nie było i choć ostatecznie udało się SN tak poród był mocno wspomagany.. oxy, przebicie pęcherza, oxy i już w 2 fazie jak calkiem nieźle nam szło to mały zaczął się cofać a mi słabnąć skurcze więc zdecydowali się na nacięcie i użycie próżnio ciągu. No i na zwieńczenie cierpień przez dość spore krwawienie łyżeczkowanie. Trochę chciałam uniknąć takich akcji ale podczas porodu nie ma się głowy ani już chęci walki.. Najważniejsze, że jesteśmy w końcu razem 🥰

55 cm 3330g 10/10

Trzymamy kciuki za resztę ❤️ jak widać szew spełnił role, leżenie i poświęcenie również.
gratulacje :) trzymajcie się ciepło 🙂

55 cm 3330g 10/10

Super ze juz na swiecie jestescie razem :-) gratuluje, slodziak maly:-)

reklama
Do góry