Ile teraz ma szyjka?No u mnie wlasnie gorzej po wizycie. Szyjka dalej sie skraca. Jutro robie posiewy i czekam kiedy do szpitala na sterydy :-( moze dociagne do nastepnej wizyty w domu jeszcze eh.
reklama
Jeszcze nie jest bardzo źle. Oszczędzaj się dużo. Lekarz ma dać skierowanie do szpitala? Może te infekcje trzeba by było potraktować antybiotykiem dożylnym (o ile wiadomo już co to za dziadostwo).24mm
A ze lapie infekcje to pessara nie chce mi zakladac doktor wiec luteina zwiekszona i tyle
gooskaw
Fanka BB :)
E.coli ostatnio sobie byla, musze powtorzyc jutro czy dalej siedzi i dodatkowo zapalenie pecherza bo mnie znowu boli.
Oszczedzalam sie w miare mozliwosci z 4 latkiem w domu, no ale trzeba w koncu poprosic o pomoc w zajmowaniu sie nim i ulokowac sobie dobre gniszdko w lozku. Najgorzej ze przechodzilam to wszystko w pierwszej ciazy i wiem co mnie czeka i to mnie wkurza , bo czasami niewiedza lepsza.
Oszczedzalam sie w miare mozliwosci z 4 latkiem w domu, no ale trzeba w koncu poprosic o pomoc w zajmowaniu sie nim i ulokowac sobie dobre gniszdko w lozku. Najgorzej ze przechodzilam to wszystko w pierwszej ciazy i wiem co mnie czeka i to mnie wkurza , bo czasami niewiedza lepsza.
wielomatka
gooskaw - z mojego doświadczenia - proś o pomoc, korzystaj ile możesz. Mnie było bardzo głupio prosić i z pomocy korzystać. Przy czwórce dzieci jednak byśmy nie dali rady. Z perspektywy czasu żałuję, że wcześniej nie prosiłam, bo póki mogłam chodzić to latałam wszędzie, dzieci obrabiałam i skończyło się leżeniem na kilka miesięcy :/
gooskaw
Wielomatka wiadomo, ze super jak ma sie obok tych co pomoga. Jednak to tesciowie, a nie moja rodzina i tak troszke ciezej, ale juz korzystam. Niestety. Beda latac teraz kolo mlodego. Albo on kolo nich. Bo ja nie zamierzam rodzic przed 37tc :-)
Alexis gratuluje 32
Alexis gratuluje 32
A ja gratuluję 30Wielomatka wiadomo, ze super jak ma sie obok tych co pomoga. Jednak to tesciowie, a nie moja rodzina i tak troszke ciezej, ale juz korzystam. Niestety. Beda latac teraz kolo mlodego. Albo on kolo nich. Bo ja nie zamierzam rodzic przed 37tc :-)
Alexis gratuluje 32
Jutro prawdopodobnie będę miała badanie, zobaczymy jaki będzie efekt
Taak poproszę ale zakładam, że jak mnie puszczą to na 2-3 tyg i potem znów kontrolaAlexis to co trzymac kciuki za krotki wypad do domu? :-)
Dzisiejszy obiad w szpitalu to porażka. Niby dieta cukrzycowa ale to fura ziemniaków polana sosem z marchwi, selera i pietruszki. Do tego starta surowa marchew. Myślę, że na talerzu ponad 100g węgli i nic poza tym. Dramat. Potem będą chrzanić, że dieta cukrzycowa nie działa i trzeba insulinę do posiłku. Generalnie to wygląda jakby ktoś już to jadł i zwrócił
Już męża pytałam co dziś gotuje żeby mi przyniósł
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: