Hej,To muszę w takim razie w przyszłym tygodniu zrobić posiewy. CRP miałam robione na oddziale w zeszłym tygodniu. Wyszło mi 2 mg/l norma była do 5mg/l. Podali mi tez zapobiegawczo Clotrimazolum, bo ginekologowi, który mnie przejmował na oddziale od mojego ginekologa nie podobał się śluz, stwierdził ze jest serowaty, po badaniu wziernikiem. Ja po prostu już odchodzę od zmysłów… ja mam 3x2 aspargin + 2x2 mag b6. I w zeszłym tygodniu w szpitalu dali mi dwa wlewy z siarczanu magnezu.
A luteinę przyjmujesz dopochwowo? To może tłumaczyć serowate upławy jak doktor nie ogarnął. Czy oprócz stawiania macicy masz jeszcze jakieś objawy? Bóle brzucha, problemy trawienne, rozwolnienia? U mnie zbyt duża dawka magnezu powodowała rozwolnienia i bóle jak zmniejszyłam dawkę to przeszło. Nasilały się jedynie jak wstawałam z łóżka i wtedy starałam się posiedzieć chwile pooddychać i dopiero wstawać. Im bardziej mam zaawansowaną ciąże tym mniej mi się spina brzuch myślę, że dużą rolę w tym odgrywa też stres.