NiebieskookaEM
Fanka BB :)
A aplikujesz tam jakieś tabletki?Właśnie moja lekarka na ostatniej wizycie mówiła: musimy wytrzymać do 30 tygodnia, więc to chyba dla lekarzy jest taki dobry okres. Ja mam zalecone irygacje pochwy tamtum rosa i dziś wyleciał mi jakiś glut zolto zielony , a myślałam że się uspokoiło bo miałam kilka dni spokój jeśli chodzi o dziwne kolory. W sobotę chce jechać na wymaz z szyjki, a jutro zrobię mocz i posiew moczu, najwyżej jak będę mieć wyniki na kolejny tydzien to przyspieszę wizytę i będę działać. Crp narazie nie sprawdzałam bo podejrzewam ,że to właśnie od zapalenia pęcherza, a wczoraj akurat miałam wymieniany drut u ortodonty i bardzo ciągną mnie zęby, więc crp może przez to wzrosnąć i będę się stresować. Zrobię przed wizytą.
Dziewczyny super , cieszę się waszym celem 28 tygodnia To już naprawdę czas gdzie można wypuścić troszkę powietrza i zacząć myśleć jeszcze bardziej pozytywnie
Ja kiedyś tak miałam, że dziwne rzeczy miałam na wkładce, ale to po tabletkach na infekcje. Jak miałam te problemy, to miałam w szpitalu pobierany wymaz i czysto, nic.