reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Lady Loka trzymaj sie! Dużo zdrówka dla Was. Oby wszystko było dobrze ❤️ przesyłam całą pozytywną energię jaką jeszcze posiadam

Ostatnia edycja:
Staszek się urodził wczoraj. Od rana mnie bolało, najpierw usłyszałam, że to nic, że mam przestać być nerwowa, a potem okazało się, że szew zjechał, wody się sączą, a mnie rośnie crp.
Po 19 urodziłam.
Staszek oddycha samodzielnie, jest tylko na wspomaganiu, ważył kilogram, stan średni, ale stabilny, niestety musi brać antybiotyk, bo też ma ode mnie infekcję. Darł się po porodzie strasznie. Mam nadzieję, że tylko wylewy się nie przyplątają i będzie ok, to za 2 miesiące może wyjdzie do domu.

I badzcie silni oboje. Za Maluszka trzymamy kciuki podwojnie i niech nabiera z kazdym dniem sil, kilogramow i energii do rozrabiania 💙 glos ma juz idealny a z reszta nadrobi. Jestes mega dzielna jak tak podczytuje od jakiegos czasu i jak widac to nie tylko moje zdanie❤️

reklama
Nie jestem. Jestem przerażona. Myślałam, że doleżymy. Bolę się wylewów wcześniaczych potwornie. Teraz nie będę spać w lęku przed każdym telefonem, żeby to nie był "ten" telefon.

BOję się, że zdążyłam się przywiązać i zaliczymy powtórkę.

Do góry