reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Po prawie 5 tygodniach leżenia uznali, że wymienią mi materac na grubszy 😂 tamten pewnie tyłkiem już wygniotłam i się obawiali odleżyn, sama nie wiem co ich natchnęło dziś przed 6 rano 😂

Ja dziś nadal sluz wymieszany z czerwoną krwią, niby nie ma tego dużo, ale jak się wycieram to cały czas coś jest.. Nie wiem czy dziś już nie powinna ta krew być brązowa i stara. Jak to u was wyglądało??

Ja dziś nadal sluz wymieszany z czerwoną krwią, niby nie ma tego dużo, ale jak się wycieram to cały czas coś jest.. Nie wiem czy dziś już nie powinna ta krew być brązowa i stara. Jak to u was wyglądało??
musi się wygoić, spokojnie :) jak coś to poproś o badanie przy wypisie.

Po prawie 5 tygodniach leżenia uznali, że wymienią mi materac na grubszy 😂 tamten pewnie tyłkiem już wygniotłam i się obawiali odleżyn, sama nie wiem co ich natchnęło dziś przed 6 rano 😂
Miło z ich strony :), że o tym pomyśleli. Jak tam te nudności dalej są, czy to jakaś jednorazówka była?

Mika, nudności były u Lady Loka ;)

Zbadali mnie dzisiaj - szew ładnie trzyma, szyjka w ujściu zewnętrznym zamknięta. Pęcherz się dalej wpukla, tu akurat bez zmian. Uznali, że jak będę leżeć w domu tak jak tu i do środy nic się nie pogorszy (plus mam bardzo blisko do szpitala) to w środę do domku. Mówili coś, żeby już, ale powiedziałam, że mogę zostać na spokojnie do końca 28tc jakby było lepiej :)

U mnie nudności się cofnęły, młody się obrócił główkowo, więc podejrzewam, że przy obracaniu mocno mnie skopał i stąd to wszystko 😂
Trochę się to wpuklenie cofnęło, ale do domu mnie nie puszcza, bo się boją infekcji.

reklama
Lady Loka a posiew robili? Coś tam wyszło? Ja pewnie i tak po 2 tyg będę musiała wrócić na kontrolę, ale dobre by było i takie wyjście stąd. Teraz najbardziej mnie cieszy, że jest stabilnie.

Ostatnia edycja:
Do góry