Wizualnie widzę podobieństwo między dziewczynami, co do zachowania ani ja ani mąż nie pamiętamy tych pierwszych dni starszej ja się trochę strachu najadłam, mała zaczęła ulewac/wymiotować bardzo brunatna wydzielina. Połóżne przyleciały, stwierdzily ze pewnie wód się opila. Potem znowu po karmieniu ulewanie ale już takie drobinki tego brunatnego koloru. I teraz boje się mała zostawić na minutę mam nadzieję że już to się nie powtórzy....
reklama
wielomatka
Fanka BB :)
Mika - nie wiem czy to ma wielkie znaczenie, możesz zawsze dać sobie ubrana w foliowe woreczki, siatki?
Grabarzenka - dobrze, że sprawdziłaś. Szkoda, że w szpitalu musisz być, ale lepiej tak niż coś by się miało dziać.
a.szczypiorek - ale wypadła czy wypłynęła ta luteina?
Ann - zgłoś to może jutro na obchodzie, pewnie to te wody, ale dla Twojego spokoju
Grabarzenka - dobrze, że sprawdziłaś. Szkoda, że w szpitalu musisz być, ale lepiej tak niż coś by się miało dziać.
a.szczypiorek - ale wypadła czy wypłynęła ta luteina?
Ann - zgłoś to może jutro na obchodzie, pewnie to te wody, ale dla Twojego spokoju
Mika ja już pewnie koło 34 TC miałam wszystko spakowane, pochowane w woreczkach takich na suwak. Jak dobrze zabezpieczysz myślę że to jest ok.
Grabarzenka alez ta Twoja szyjka długa w naszym szpitalu ponoc wypisy są w każdy dzień, również w święta więc może i w Twoim tak jest. Dobrze że pojechałaś, przynajmniej się uspokoiłas.
A.szczypiorek a rozmawiałas ze swoim lekarzem ? Czuje że bardzo mocno się stresujesz ....może rozmowa z nim Cię uspokoi
Grabarzenka alez ta Twoja szyjka długa w naszym szpitalu ponoc wypisy są w każdy dzień, również w święta więc może i w Twoim tak jest. Dobrze że pojechałaś, przynajmniej się uspokoiłas.
A.szczypiorek a rozmawiałas ze swoim lekarzem ? Czuje że bardzo mocno się stresujesz ....może rozmowa z nim Cię uspokoi
a.szczypiorek
Wielomatka wypadła cała przy robieniu siku. Leżałam chwilę tak z pół h napewno
a.szczypiorek
Moja córka też była opita wodami. Wydawała z siebie takie jęczenie i położna mówi a sprawdzę czy to nie wody są przyczyną i zabrała ją na chwile i jakoś oczyściła. Nie mam pojęcia jak ale mówiła że miała tego trochęWizualnie widzę podobieństwo między dziewczynami, co do zachowania ani ja ani mąż nie pamiętamy tych pierwszych dni starszej ja się trochę strachu najadłam, mała zaczęła ulewac/wymiotować bardzo brunatna wydzielina. Połóżne przyleciały, stwierdzily ze pewnie wód się opila. Potem znowu po karmieniu ulewanie ale już takie drobinki tego brunatnego koloru. I teraz boje się mała zostawić na minutę mam nadzieję że już to się nie powtórzy....
wielomatka
a.szczypiorek - ja luteinę daję na sam koniec dnia, tak mi lekarz radził. Też mi raz wypadła, więc dałam nową.
Grabarzenka
No jakoś tak czuję się spokojniejsza, że sprawdzili ale zazdroszczę dziewczynom bo mam dwie na sali do wywoływania i też bym chciała już być ze świadomością, że wyjdę stąd z dzieckiem
A tak to jeszcze trzy tygodnie męczarni..
A.szczypiorek też bym wzięła nowa luteinę, bo tego nie da się zbyt przedawkować.
A.szczypiorek też bym wzięła nowa luteinę, bo tego nie da się zbyt przedawkować.
a.szczypiorek
3 tygodnie szybko zlecą! Bo Ty nie masz leżącej ciąży?No jakoś tak czuję się spokojniejsza, że sprawdzili ale zazdroszczę dziewczynom bo mam dwie na sali do wywoływania i też bym chciała już być ze świadomością, że wyjdę stąd z dzieckiem
a.szczypiorek
Jak wam twardnieje brzuch to tylko podbrzusze czy cały?
reklama
Lwica1410
To ja jestem złym przykładem, bo planowo poród 20, a torba nie całkiem gotowa. Bo dalej się waham między 2 szpitalami, w sumie podstawowa różnica w ubrankach, w jednym trzeba w drugim nie. Chyba wolałabym ten dalej, gdzie trzeba ubranka, poduchę do karmienia i jeszcze trochę innych rzeczy.
Garbarzanka zawsze lepiej sprawdzić, dla spokoju. Lepiej raz za dużo, niż potem w brodę sobie pluć.
A moja Żabka na wieczór coś aktywna się zrobiła, całe podbrzusze obolałe.
Garbarzanka zawsze lepiej sprawdzić, dla spokoju. Lepiej raz za dużo, niż potem w brodę sobie pluć.
A moja Żabka na wieczór coś aktywna się zrobiła, całe podbrzusze obolałe.
Podziel się: