reklama
wielomatka
Fanka BB :)
Ann - a może po prostu też macica jest w szoku po leżeniu i odstawieniu leków i sobie ćwiczy? Idź spać, odpocznij. Będzie co ma być
wielomatka
Ann - no i super, że się uspokoiło. Tłumacz córce, że ma siedzieć jeszcze w brzuchu troszkę.
U nas rano ścinanie choinki na działce, teraz zawala cały salon, w sumie ma to plus - jak się nie będzie do niego dało wejść, to przynajmniej bałaganu nie będzie widać ;P
Zeszłam dziś na dół i tylko się zdenerwowałam. Już pomijam, że w lodówce spleśniałe rzeczy znalazłam, to jeszcze był tam w plastikowej butelce zepsuty sok. Chciałam zawartość wylać i butelka wybuchnęła mi w ręce, wszystko się rozlało wokół, a mnie po prostu ogłuszyło. Trochę porobiłam i weszłam do łóżka. Szkoda życia i nerwów na to wszystko :/
U nas rano ścinanie choinki na działce, teraz zawala cały salon, w sumie ma to plus - jak się nie będzie do niego dało wejść, to przynajmniej bałaganu nie będzie widać ;P
Zeszłam dziś na dół i tylko się zdenerwowałam. Już pomijam, że w lodówce spleśniałe rzeczy znalazłam, to jeszcze był tam w plastikowej butelce zepsuty sok. Chciałam zawartość wylać i butelka wybuchnęła mi w ręce, wszystko się rozlało wokół, a mnie po prostu ogłuszyło. Trochę porobiłam i weszłam do łóżka. Szkoda życia i nerwów na to wszystko :/
Wielomatka rozumiem Twoja frustracje..ja dziś się wzięłam za ogarnianie kuchni, kurz miejscami na centymetr. Daj sobie spokój, tak jak piszesz szkoda Twoich nerwów. I tak nie jesteś w stanie posprzątac, tak jakbyś chciała żeby było. A nawet jak uda Ci się coś zrobić, za chwilę będzie to samo. Odpoczywaj i postaraj się mieć to w nosie.
wielomatka
Właśnie pierwszy raz włączyliśmy nasz odkurzacz samojeżdżący. Na drugi raz muszę chyba domowników w piwnicy zamknąć, bo zamieszanie stulecia. Najmłodsza za nim biega, próbuje łapać i później płacze, jak ją dotknie. Czterolatka się boi... A ja się denerwuję, bo już raz syn tak z krzesła skoczył, że na niego wleciał.
A tak w ogóle to przykro mi, dużo nerwowości się wkrada. Chciałabym, żeby wigilia przebiegała spokojnie, ale tu nawet nie o te porządki chodzi, tylko po prostu te emocje i nieposłuszeństwo dzieci ma dziś mega kumulację.
A tak w ogóle to przykro mi, dużo nerwowości się wkrada. Chciałabym, żeby wigilia przebiegała spokojnie, ale tu nawet nie o te porządki chodzi, tylko po prostu te emocje i nieposłuszeństwo dzieci ma dziś mega kumulację.
Wielomatka my może faktycznie na początku włączyliśmy odkurzacz jak wychodziliśmy z domu. Teraz to już taka normalka jak jeździ.
Dzieci pewnie czują już emocje nadchodzącego wieczoru, moja córka zaczyna też robić się nieznośna i przy tym co 10 minut pyta kiedy będą prezenty.
Wielomatka a Wy na wigilię jedziecie do rodziców tak ? Mam nadzieję że uda Ci się spędzić miły i spokojny wieczór.
Mnie niestety brzuch boli coraz mocniej ale to raczej jelita, ruch, herbatki, Espumisan nic nie pomaga
I widzę że w ramach prezentów gwiazdowych sprawilyscie sobie sprzętu do sprzątania
Lady a Wy w końcu wybieracie się gdzieś na Wigilię czy zostajecie w domu ?
Dzieci pewnie czują już emocje nadchodzącego wieczoru, moja córka zaczyna też robić się nieznośna i przy tym co 10 minut pyta kiedy będą prezenty.
Wielomatka a Wy na wigilię jedziecie do rodziców tak ? Mam nadzieję że uda Ci się spędzić miły i spokojny wieczór.
Mnie niestety brzuch boli coraz mocniej ale to raczej jelita, ruch, herbatki, Espumisan nic nie pomaga
I widzę że w ramach prezentów gwiazdowych sprawilyscie sobie sprzętu do sprzątania
Lady a Wy w końcu wybieracie się gdzieś na Wigilię czy zostajecie w domu ?
reklama
Podziel się: