wielomatka
Fanka BB :)
Mika - ale ta koleżanka jest w szpitalu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pojechała 2 dni temu z rozwarciem na 2 palce. Wczoraj zalała łóżko i 3 razy miała testy paskowe i wyszły pozytywnie (niby lekarze mówili, że jest szansa że to infekcja, no ale wiecie wydzieliną można zalać sobie bieliznę i spodnie - samej mi się ulewa w ciąży, a nie łóżko). Dziś już wyszedł pasek mocno niebieski i mało wód (jeszcze w normie). Ale to TEN szpital, co rodziłam synka, ona powinna być w szpitalu o III stopniu referencyjności. A ta druga koleżanka jej pisze, że to dobrze że wody nie lecą...No ja już nic nie będę pisać, znała naszą historię i nieraz było mówione, żeby z wcześniakiem skrajnym jechać do szpitala III stopnia, tak wybrali trudno. Mi jest ciężko, bo przeżywam, jakbym się cofnęła w czasie i nie chce, żeby kogoś spotkało to samo.Mika - ale ta koleżanka jest w szpitalu?
Dziewczyny jestem po wizycie. Ogólnie chyba nie jest źle. Szyjka 2 cm (było 2,3), rozwarcie 2 cm (było 1,5,). Wiec chyba przez te 3 tygodnie jakoś specjalnie się nie pogorszyło. W poniedziałek mam jeszcze przyjechać na ktg. Nie muszę już być taka przykuta do łóżka ale ogólnie mam się jeszcze dużo oszczędzać. Tylko jestem trochę zła bo zawsze TC wyznaczał mi wg usg a teraz nagle się uparł wg miesiączki. Wiec 37 TC przypada mi nie w niedzielę a we wtorek. i już nie wiem co myśleć. wiem że to tylko dwa dni ale jak się na coś tyle czeka to te dwa dni robią różnice. Luteinę kazał odstawić, waga ok 2900