Odbiją jej te włosy, zobaczysz
w sumie często widzę dziewczynki, u których na początku jest problem z włosami, a potem ładnie rosną. A jak jej się podoba to tylko plus dla niej
ewentualnie jak już będziecie na chodzie za te kilka miesięcy, możecie się wybrać razem do fryzjera i zrobić z tego coś fajnego.
Ja dzisiaj dla odmiany pół dnia spałam, a jak się więcej ruszam, to boli mnie górna część kręgosłupa
mały dalej nie ma ochoty mnie kopać, więc w sumie nawet nie wiem czy dalej tam jest, gdyby nie brzuch to bym nie czuła, że jestem w ciąży. Nie no coś tam się rusza, ale to nie są takie typowe kopniaki i na dobrą sprawę muszę się mocno wyciszyć i skupić, żeby to wyłapać, o ile to ruchy, a nie coś innego
zobaczę we wtorek czy jest ok, stwierdziłam, że nie będę latać do lekarza tylko dlatego, bo znając życie wszystko jest ok.
Poruszałam się więcej pakując prezenty, to się tylko zmęczyłam. I tak mi się nie chce. Ciągle myślę o tym, że to takie średniawe święta będą. Przynajmniej dla mnie, bo ciągle ciężko mi nie myśleć o tym, że w każdym momencie coś się może podziać i będzie kupa a nie radość.