reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ann, jeżeli Cię to jakoś pocieszy, to ja w styczniu zamawiałam praktycznie całe wyposażenie z ikei - łóżko dla nas z materacem, dwa rozkładane tapczany, regały Billy, stół, krzesła, 2 biurka, stoliki, szafkę pod telewizor i wszystko przyszło w stanie idealnym. Pewnie kwestia tego, jak mają w magazynie.

już załatwiłam reklamację, na szczęście można to robić przez stronę. Facet proponował o 1/3 obniżkę, ja wywalczyłam o 50%, więc przynajmniej tyle

Jak beda leciały wody płodowe to na bank poczujesz. Troche tak jak czasem wypływa krew podczas okresu.
Oj, u mnie się to nie sprawdziło przy poprzednim porodzie, dlatego tak świruję.
Mika odpuść sobie już takie porządki. Jak masz się później denerwowac i za dużo myśleć to naprawdę odpuść. Niech chłop sprząta 😉
Tak, bo dziś mnie jakoś brzuch pobolewa, albo to kręgosłup, sama nie wiem. Chłop ma wysoki sezon w pracy + znowu przeziębiony, także szkoda mi go bardzo. Zawsze grudzień u nas ciężki, bo ja znowóż w drogerii. Trudno, będzie brudno, gości nie planujemy :).

A leżace dziewczyny z terminem na później idziecie w gości na święta?

Mika, Ty pracujesz normalnie?:)

My jedziemy na drugi koniec miasta do mojej rodziny. Lekarz pozwolił, więc jak się nic nie podzieje to tak będzie. U mnie zawsze jest wigilia na 13-14 osób, w tym dzieciaki, chociaż teraz już większość dzieciaków jest pełnoletnia 😅 ale zawsze jest ruch i jest wesoło.

Wielomatka no w sumie obniżka całkiem niezła. Fajnie że z reklamacja nie ma problemów. A skoro na dodatek Lady jesteś zadowolona to chyba zaryzykuję i zamówie przez internet. W najbliższej przyszłości nie da rady wybrać się do Ikea (mam jakieś 80 km) a muszę coś kupić dla starszej córki na ubrania.

Wielomatka moja córka wczoraj robiła sceny u mojej mamy, która miała gości.jak mąż opowiadał to aż mi wstyd...a wczoraj mi powiedziała że jej smutno bo się z nią nie bawię. Niestety dzieci odreagowuja 😞 chociaż może to po prostu kwestia wieku?

Mika, Ty pracujesz normalnie?:)

My jedziemy na drugi koniec miasta do mojej rodziny. Lekarz pozwolił, więc jak się nic nie podzieje to tak będzie. U mnie zawsze jest wigilia na 13-14 osób, w tym dzieciaki, chociaż teraz już większość dzieciaków jest pełnoletnia 😅 ale zawsze jest ruch i jest wesoło.
Na L4 jestem od 7 tc ;D. Chodziło o to, że normalnie u nas w grudniu jest masakra, bo oboje z mężem mamy baardzo wysoki sezon. Nie, coś Ty, ta praca się nie nadaje na ciążę. Więc sobie pomyślałam, że na spokojnie se sprzątne po kawałku w tym roku, ale chyba nic z tego. Odpuszczam.

My też byśmy bardzo chcieli powigiliować. Mamy 3 wigilie, co 1,5 h, ale jak będzie tak jak dziś to niekoniecznie.

Ja jadę na wigilię do moich rodziców, za pozwoleniem ginekologa. Ale jazdy autem mam słownie 5 minut, będą tylko moi rodzice i my, a ja zjem i od razu na kanapę wskoczę leżeć. Do teściów nie jadę, niby tylko pół godziny w jedną stronę, ale nie położę się tam raczej.

reklama
Mika odpuść. Ja też miałam taaaaaaakie plany na sprzątanie, miałam zajrzeć w każdy kąt i wysprzątać każda szafkę. Udało się zajrzeć do kilku szuflad w garderobie, do kuchennych to chyba że 3 lata nie zaglądałam i pewnie za szybko nie zajrzę. Ale już się z tym pogodziłam.

Wielomatka przykro mi że córce nie jest lepiej....może nietrafiony lek?

A położna która miała dziś mi pobrać próbkę na gbs się rozchorowała. Po prostu wspaniale !!!!

Do góry