Andzialilu
Zaciekawiona BB
Ja też planuje spokojnie spędzić te święta bez bieganiny i zostać w domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, u mnie się to nie sprawdziło przy poprzednim porodzie, dlatego tak świruję.Jak beda leciały wody płodowe to na bank poczujesz. Troche tak jak czasem wypływa krew podczas okresu.
Tak, bo dziś mnie jakoś brzuch pobolewa, albo to kręgosłup, sama nie wiem. Chłop ma wysoki sezon w pracy + znowu przeziębiony, także szkoda mi go bardzo. Zawsze grudzień u nas ciężki, bo ja znowóż w drogerii. Trudno, będzie brudno, gości nie planujemy .Mika odpuść sobie już takie porządki. Jak masz się później denerwowac i za dużo myśleć to naprawdę odpuść. Niech chłop sprząta
Na L4 jestem od 7 tc ;D. Chodziło o to, że normalnie u nas w grudniu jest masakra, bo oboje z mężem mamy baardzo wysoki sezon. Nie, coś Ty, ta praca się nie nadaje na ciążę. Więc sobie pomyślałam, że na spokojnie se sprzątne po kawałku w tym roku, ale chyba nic z tego. Odpuszczam.Mika, Ty pracujesz normalnie?
My jedziemy na drugi koniec miasta do mojej rodziny. Lekarz pozwolił, więc jak się nic nie podzieje to tak będzie. U mnie zawsze jest wigilia na 13-14 osób, w tym dzieciaki, chociaż teraz już większość dzieciaków jest pełnoletnia ale zawsze jest ruch i jest wesoło.