reklama
Ja dwa razy po badaniu miałam lekkie plamienie (lekarz potwierdził że to może być efekt badania) więc nie chce jeszcze panikować .czytałam też że czop może być podbarwiony krwią. No i było tego niedużo póki co. Takie nitki. Nie chce jeszcze na sor, czuje ze jeszcze nie...bo taka wyprawa może przynieść więcej szkody niż pożytku.
Sodalit a jak u Ciebie wyglądal ten czop ? Ale wiesz przypomniało mi się że w pierwszej ciąży też miałam takie dziwne coś i to przez kilka dni.i na pewno jeszcze wtedy leżałam. A urodziłam 1,5 tygodnia po tym jak wstalam więc ten dziwny śluz (być może kawałki czopa) odchodził mi na jakiejś 2 tygodnie przed porodem
Sodalit a jak u Ciebie wyglądal ten czop ? Ale wiesz przypomniało mi się że w pierwszej ciąży też miałam takie dziwne coś i to przez kilka dni.i na pewno jeszcze wtedy leżałam. A urodziłam 1,5 tygodnia po tym jak wstalam więc ten dziwny śluz (być może kawałki czopa) odchodził mi na jakiejś 2 tygodnie przed porodem
No ja mam własnie taki bardziej śluz, nie jest to jakoś specjalnie gęste. Teraz też widziałam niewielka ilość ale już zupełnie przezroczyste. Sodalit spokojnie, tak jak pisałam mi chyba ten czop odchodził w pierwszej ciąży na conajmniej 2 tygodnie przed porodem.
Mi chyba trochę emocje opadly. Trudno, co ma być to będzie. Na nic nie mam wpływu. Leżymy, nic więcej nie możemy zrobić.
Mi chyba trochę emocje opadly. Trudno, co ma być to będzie. Na nic nie mam wpływu. Leżymy, nic więcej nie możemy zrobić.
Lady Loka
Fanka BB :)
Dziewczyny, oddech
Tak, to wygląda na czop. Ale macie obie bezpieczne tygodnie (sotalit, Ty który teraz).
Jeżeli nie boli Was brzuch, nie macie skurczy, to jeszcze na spokojnie.
Ann, w Twoim przypadku bym jednak pojechała na IP to sprawdzić, bo może Ci się robić rozwarcie jak podkrwawiasz.
Tak, to wygląda na czop. Ale macie obie bezpieczne tygodnie (sotalit, Ty który teraz).
Jeżeli nie boli Was brzuch, nie macie skurczy, to jeszcze na spokojnie.
Ann, w Twoim przypadku bym jednak pojechała na IP to sprawdzić, bo może Ci się robić rozwarcie jak podkrwawiasz.
reklama
Sodalit nie chce Ci radzić po to musi być Twoja decyzja, sama wiesz jak się czujesz. Z tego co czytałam odejście czopa może oznaczać poród za kilka godzin ale tez za kilkanaście dni....ja się póki co uspokoiłam i czekam na rozwój sytuacji. Podczas wizyty w toalecie czysto, na wkładce czysto. Dwa razy po wizycie miałam takie mini plamienia to dlaczego tym razem miałoby być inaczej ? Ale walizkę kazałam mężowi dzisiaj do końca spakować ...
Podziel się: