reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Edyta - super wiadomość.
Wielomatka - Ja też myślałam w pierwszym momencie, żeby przytrzymać syna ze 3 miesiące. Może gdyby to była wiosna i dało się normalnie wyjść na świeże powietrze to bym tak zrobiła.
Ale w 4 ścianach - obawiam się, że rozniesie nam mieszkanie.
Dzisiaj chwila nieuwagi i wsmarował pół kostki masła w podłogę.

reklama
sodalit - nie chcę Cię martwić, ale to może wcale nie być apogeum jego możliwości :D

U nas ogólnie napięta atmosfera. Jeszcze chwila i Mąż będzie szukał przedszkola z internatem :p
Może za tydzień przyjedzie do nas szafa z IKEI i będzie mąż z szwagrem ją montował. Bardzo na to czekam, bo mam dość patrzenia na wszędzie walające się ubrania od męża.. Miała być szafa na wymiar, w końcu stanęło na PAXie, a za różnicę w cenie kupujemy odkurzacz samojeżdżący. Mam nadzieję, że na BF będą jakies promocje.

Błagam, nie strasz - bo ja gotowa jestem się z domu wynieść na kolejne 17 dni.
bicie i skakanie po mami to świetna rozrywka. dziś nawet mi klawisz z laptopa wyrwał. ehh

ale gdybym miała jeszcze zacząć jakiś remont, to chyba był do reszty osiwiała.
sporo teraz promocji - tylko trzeba polować

A co do ikei - stolarz czasem jest tańszy- tylko wiadomo, dłużej się czeka

Stokarz tańszy? :D nam wyliczył regał to wyszło 5x tyle co ikea 😂
Same materiały wyszłyby drożej, bo tu drewno a tu jakaś płyta.

Stokarz tańszy? :D nam wyliczył regał to wyszło 5x tyle co ikea 😂
Same materiały wyszłyby drożej, bo tu drewno a tu jakaś płyta.
Mi szafę przesuwna na 4,5 tys. Wycenił. (Jeden z tańszych) Nie wiem ile kosztuje Ikea.

Załączniki

• szafa sypialnia.jpg
    szafa sypialnia.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 31
  • szafa sypialnia otwarta.jpg
    szafa sypialnia otwarta.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 31
Tak ale to też zależy od wielkości miasta. w Katowicach stolarz woła 100% więcej niż ta sama firma w mieście obok.
Ale na przykład jak poszukasz stolarza w jakiejś mniejszej miejscowości to ceny są niższe niż w ikea.
Mamy sprawdzone.

reklama
Do góry