Mnie wczoraj też wszystko okropnie bolało, plecy, biodra, nogi...leżenie wcale nie jest takie przyjemne jak się pewnie z boku wydaje.Grabarzenka - nie żebym Cię nie lubiła, ale co z tak długą szyjką robisz na tym wątku?;p
sodalit - oj, zazdroszczę tego 32 tc. Wiadomo, że jeszcze tych tygodni brakuje, ale jednak to już sporo. Oby tak dalej
Bardzo źle się dziś czuję. Tak fizycznie do bani. Ciągle mi niedobrze. Do tego wszedł mi do głowy strach prze porodem. Wiem, że minie, ale ciężko mi.
Macie już rzeczy do szpitala kupione i spakowane?
Ja właśnie jestem na etapie zakupów tych wszystkich art. Higienicznych i ubranek dla malutkiej. Chyba będę spokojniejsza jak będzie wszystko już czekać chociaz wierzę ze nie ruszę tych rzeczy jeszcze przynajmniej przez 1,5 miesiąca.
Dziewczyny po raz kolejny mam problem z oddaniem próbki moczu do badania. Budzę się ZAWSZE w nocy, najczęściej koło 3. I po prostu muszę siku. Za każdym razem oddawałam ten kolejny mocz, z rana. Dziś przetrzymalam się do 4 i pobrałam probke moczu, włożyłam do lodówki. Laboratorium czynne od 7. Sama nie wiem jak robić, a bardzo chce żeby to badanie było wiarygodne.
A jak Wy to robicie? Udaje Wam się nie siusiać w nocy