Zdecydowanie za dużeDzisiaj wzięłam dopiero drugą globulkę, ale są bardzo duże zobaczę co mój gin w piątek mi powie na ten temat.
reklama
Nadzieja_31
Fanka BB :)
Masakra dziennie biorę 20 tabletek i jeszcze z tym się męczęZdecydowanie za duże
Nie. Ja zrobiłam posiew z pochwy i tak wyszła grzybica. Uparłam się i musiał mi pobrać ten posiew. Gin mówił że przez wziernik jest wszystko ok a jednak coś wyszło. Tydzień na wynik czekałam.A miałyście jakieś objawy, typu swędzenie lub ból?
Nadzieja_31
Poza tym z szyjką ok, na dzień wczorajszy miała 35mm i zamknięta.Nie. Ja zrobiłam posiew z pochwy i tak wyszła grzybica. Uparłam się i musiał mi pobrać ten posiew. Gin mówił że przez wziernik jest wszystko ok a jednak coś wyszło. Tydzień na wynik czekałam.
No to dobra długość. Ja ostatnio miałam 2.3cm więc bez szałuPoza tym z szyjką ok, na dzień wczorajszy miała 35mm i zamknięta.
Nadzieja_31
No właśnie wszystko byłoby dobrze gdyby nie ten twardniejący brzuch mój lekarz jak wykrył u mnie w sobotę zastój w prawej nerce to stwierdził, że brzuch może twardnieć bo pęcherz jest podrażniony. Po urofuragine i no-spie dolegliwości minęły a brzuch nadal ciągle twardy, więc nie jestem przekonana czy to od pęcherzaNo to dobra długość. Ja ostatnio miałam 2.3cm więc bez szału
Hmmm no to chyba nie od pęcherza. A kiedy masz kolejna wizytę?No właśnie wszystko byłoby dobrze gdyby nie ten twardniejący brzuch mój lekarz jak wykrył u mnie w sobotę zastój w prawej nerce to stwierdził, że brzuch może twardnieć bo pęcherz jest podrażniony. Po urofuragine i no-spie dolegliwości minęły a brzuch nadal ciągle twardy, więc nie jestem przekonana czy to od pęcherza
Zzzzzz
Nadzieja według mnie powinnaś zrobić posiew tak jak wcześniej mówiłam. Nie tylko grzybica może byc w pochwie... Po co brać tabletki w ciemno jak można coś celowanego?
No właśnie wszystko byłoby dobrze gdyby nie ten twardniejący brzuch[emoji53] mój lekarz jak wykrył u mnie w sobotę zastój w prawej nerce to stwierdził, że brzuch może twardnieć bo pęcherz jest podrażniony. Po urofuragine i no-spie dolegliwości minęły a brzuch nadal ciągle twardy, więc nie jestem przekonana czy to od pęcherza [emoji848]
Nadzieja_31
PojutrzeHmmm no to chyba nie od pęcherza. A kiedy masz kolejna wizytę?
reklama
LaviniaDahlen
Ja miałam typowy śluz z grudkami i lekkie swędzenie wieczorem więc u mnie nie było wątpliwościA miałyście jakieś objawy, typu swędzenie lub ból?
Podziel się: