Katarynek83
Zaangażowana w BB
DziękiTantum Verde i syrop z cebuli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiTantum Verde i syrop z cebuli
DziękiTamtum Verde do psikania i płukania oraz *spam* do ssania.
PotwierdzamPre.nalen
Azulan lub płukanka z sody. I pić duuużo wody z cytrynąDziewczyny co stosowałyscie na bol gardła ?
Dzięki
Ten sposób znam i wczoraj dwa razy przepłakałam, dzisiaj tez zamierzamAha i polecam przepłukać gardło szklanką wody z solą kuchenną. Ten sposób podpowiedziała mi moja bratowa, czasem domowe sposoby a działają niesamowicie
Ten sposób znam i wczoraj dwa razy przepłakałam, dzisiaj tez zamierzam
O kurcze ale szyjka!!! To nie musisz się niczym martwić powiem Ci ze ja w pierwszej ciąży martwiłam się i lezalam a nie miałam powodów do 31 tyg i lekarka powiedziała że to bardzo zle ze tak lezalam bo mięśnie oslabilan i ciężko mi bedzie przy porodzieCześć dziewczyny, dziś na wizycie lekarz sprawdził dokładnie szyjkę, ma 4,5cm i jest zamknięta. Z leków zostaje mi luteina, Aspargin zamieniam na Magnezin Comfort, globulki Macmiror mam wziąć do końca. Żeby sobie pomóc z zaparciami mam brać czopki glicerynowe, a na zgagę lekarz polecił Gelatum Aluminii phosphorici. Poza tym nie miał zastrzeżeń, powiedział, że brzuch robi się twardy bo skóra się napina jak to w ciąży. Jestem spokojniejsza, następna wizyta 09.04.
O kurcze ale szyjka!!! To nie musisz się niczym martwić powiem Ci ze ja w pierwszej ciąży martwiłam się i lezalam a nie miałam powodów do 31 tyg i lekarka powiedziała że to bardzo zle ze tak lezalam bo mięśnie oslabilan i ciężko mi bedzie przy porodzie