A ja po nim miałam masakryczne upławy. Musiałam z podpaską chodzić bo wkładka była za małaW pierwszej ciąży go brałam ale wywołał i mnie jakas alergie czy coś bo po 1 tabletce mialam mega bole podbrzusza a po 2 myslalam ze mi skręci jelita więc odstawił mi lekarz.. W drugiej w szpitalu chcieli dać ale mowilam, że tak zareagował moj organizm, chcieli dać inne ale wkoncu stwierdzili ze nie ma sensu bo uplawy to od luteiny
reklama
To widocznie on jest mało skuteczny pomimo dawki 500. Teraz mam pimafucin.Ej ja też miałam niedawno macmiror i też mi nie pomógł...
LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Ha no u mnie dokładnie taka sama kolejność leków. Po pimafucinie wszystko się uspokoiłoTo widocznie on jest mało skuteczny pomimo dawki 500. Teraz mam pimafucin.
Ooo to może i mi pomoże. Oby. A po pimafucinie dużo miałaś upławów? Czy w ogóle? Miałaś dawke 6 sztuk?Ha no u mnie dokładnie taka sama kolejność leków. Po pimafucinie wszystko się uspokoiło
LaviniaDahlen
Dawka 6 sztuk, po samej aplikacji najlepiej już iść spać bo szybko się rozpuszcza i sporo wycieka ale ta maź jest dużo przyjemniejsza niż po macmiror, a po nocnym sikaniu i solidnym podtarciu przez dzień już żadnych upławów nie miałamOoo to może i mi pomoże. Oby. A po pimafucinie dużo miałaś upławów? Czy w ogóle? Miałaś dawke 6 sztuk?
Oki. Dobrze wiedzieć. Ja to schowałam tabletki do lodówki bo zaczęły mi się robić miękkie. W ogóle to nie lubię takich dużych tabletekDawka 6 sztuk, po samej aplikacji najlepiej już iść spać bo szybko się rozpuszcza i sporo wycieka ale ta maź jest dużo przyjemniejsza niż po macmiror, a po nocnym sikaniu i solidnym podtarciu przez dzień już żadnych upławów nie miałam
Nadzieja_31
Dzisiaj wzięłam dopiero drugą globulkę, ale są bardzo duże zobaczę co mój gin w piątek mi powie na ten temat.A ja miałam wczoraj konsultacje online z gin tylko nie moim tylko jakimś innym i mi powiedziała babeczka że w ciąży nie można go przyjmować. A w grudniu przy infekcji też go bralam ale nic mi nie dał. Więc każdy gin co innego uważa jak widać
Nadzieja_31
Kurczę wiesz co mnie też dziś uciska w podbrzuszu i rano kłuło a potem w pochwie mnie kłuło, byłam po aplikacji pierwszej globulki, może to od tego? Porozmawiam z moim ginekologiem w piątek i zobaczę co powie.W pierwszej ciąży go brałam ale wywołał i mnie jakas alergie czy coś bo po 1 tabletce mialam mega bole podbrzusza a po 2 myslalam ze mi skręci jelita więc odstawił mi lekarz.. W drugiej w szpitalu chcieli dać ale mowilam, że tak zareagował moj organizm, chcieli dać inne ale wkoncu stwierdzili ze nie ma sensu bo uplawy to od luteiny
Nadzieja_31
Ja w sumie nie miałam żadnych boleści przy oddawaniu moczu ani świądu, a lekarz jak włożył wziernik to niby wypatrzył infekcję i powiedział, że lepiej to wyleczyć i co tu myślećEj ja też miałam niedawno macmiror i też mi nie pomógł...
reklama
Nadzieja_31
A miałyście jakieś objawy, typu swędzenie lub ból?Ha no u mnie dokładnie taka sama kolejność leków. Po pimafucinie wszystko się uspokoiło
Podziel się: