LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Najpierw dostałam macmiror, ale po tygodniu wróciło i miałam pimafucin globulki i po tym już okCzy boryka się tutaj ktoś z grzybica pochwy? Jakie leki bierzecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw dostałam macmiror, ale po tygodniu wróciło i miałam pimafucin globulki i po tym już okCzy boryka się tutaj ktoś z grzybica pochwy? Jakie leki bierzecie?
Tzn 3300 będzie wazyc do porodu w tym sensie ))Brawo, super wieści!!! To chyba głowa już spokojna i zaczniesz sobie na więcej pozwalać, co?
3300 g? Wow! Chyba, że o 2300 g chodzi?
Tzn 3300 będzie wazyc do porodu w tym sensie ))
Oj tak spokojna taka ze hoho
Tak, powiedział że to były bole jelitowe i że napewno żelazo nie podpasowalo, powiedział tez zebym narazie jadla Buraki i w miarę kaszę gryczana ale nie za dużo bo też boleści i w poniedziałek mam mieć gbs i zleci mi morfologię wtedy zobaczy czy będzie potrzeba zapisać mi inne żelazo w zastępstwieAa to wszystko jasne!
No i ekstra, cel osiągnięty A co Ci lekarz powiedział na te dolegliwości w ostatnim czasie? Potwierdził, że to reakcja na żelazo? I co w takiej sytuacji zalecił?
Tak, powiedział że to były bole jelitowe i że napewno żelazo nie podpasowalo, powiedział tez zebym narazie jadla Buraki i w miarę kaszę gryczana ale nie za dużo bo też boleści i w poniedziałek mam mieć gbs i zleci mi morfologię wtedy zobaczy czy będzie potrzeba zapisać mi inne żelazo w zastępstwie
Ja właśnie też dostałam pimafucin i teraz o nim czytam. A upławy po nim miałaś?Najpierw dostałam macmiror, ale po tygodniu wróciło i miałam pimafucin globulki i po tym już ok
A stosowałaś jednocześnie luteine i pimafucin?Najpierw dostałam macmiror, ale po tygodniu wróciło i miałam pimafucin globulki i po tym już ok
Taaaak teraz jak mam jakieś boleści to już myślę sobie ze to napewno jelita bo to można mega pomylićTo dobre informacje, w ogóle jak dobrze, że sama do tego doszłaś, szkoda tylko stresu i bólu, który Cię to kosztowało
Nie nie, przewidywana waga 3300 przy porodzieTo super wiadomości, to Twoja kruszynka wazy już 3300 ?? Jakie masz zalecenia od lekarza ? Mnie jutro czeka wizyta