reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wlasnie ja się boje o szyjke ze względu na ten tydzień twardnien i boli brzucha :( jakos mam przeczucie, że jutro nie będzie za ciekawie na tej wizycie, najprawdopodobniej tak, jeśli moj lekarz bedzie w szpitalu lub dotrwam i da mi skierowanie, a obawiam się sytuacji ze pojadę na porodówkę będzie inny lekarz i nie zrobią mi CC 🤷‍♀️ a Ty?
Tez mam mieć cesarkę i zastanawia mnie jak to jest ze sciągnięciem szwu przy cesarce ale zapewne się już dowiem w środę 😊

reklama
Tez mam mieć cesarkę i zastanawia mnie jak to jest ze sciągnięciem szwu przy cesarce ale zapewne się już dowiem w środę 😊
Powiem Ci, że nie mam pojęcia jak to ze szwem jest 🤷‍♀️
Jak sobie tak gadamy o tym to już dziś ogarną mnie stres jutrem hehe i tyle dzis z mojego chodzenia, poprasowalam kilka rzeczy i leze pewnie do końca dnia bo się cykam 😁😁😁
Juz na czytałam się o rozwarciach w 34tyg ale same pozytywne historie więc nie jest zle w razie jakby się zrobiło 😁

Powiem Ci, że nie mam pojęcia jak to ze szwem jest 🤷‍♀️
Jak sobie tak gadamy o tym to już dziś ogarną mnie stres jutrem hehe i tyle dzis z mojego chodzenia, poprasowalam kilka rzeczy i leze pewnie do końca dnia bo się cykam 😁😁😁
Juz na czytałam się o rozwarciach w 34tyg ale same pozytywne historie więc nie jest zle w razie jakby się zrobiło 😁
A mnie brzuch zaczął bolec bo powiedziałam ze mnie nie boli to zaczął 🙊😂

A mnie brzuch zaczął bolec bo powiedziałam ze mnie nie boli to zaczął 🙊😂
Kurde ja też tak zawsze mam 😂😂 tez mnie zaczął pobolewać u dołu, zapewne od jelit bo się najadłam kaszy gryczanej ale oczywiście jak nie bolał to nie bolał wystarczyło powiedzieć i już 😂 musimy mówić na odwrót np ale mnie dziś boli brzuch to wtedy będzie spokój hehe

Jestem po wizycie i mam super wiadomości! Szyjka zamknięta ma 29mm więc nie skróciła się nawet o 1mm od 8tyg :D malutki lejek taki jak byl, cc z automatu będę mieć ze mialam wcześniej cesarkę i poronienie i dodatkowo w tym szpitalu rodzi się już 35/36tydzien
Mala nie jest taka duża jak zakładano i obstawiają wage 3300 :)))) 💓
Wspaniale💓
Dzis 34 tydzień 💓💓💓

Jestem po wizycie i mam super wiadomości! Szyjka zamknięta ma 29mm więc nie skróciła się nawet o 1mm od 8tyg :D malutki lejek taki jak byl, cc z automatu będę mieć ze mialam wcześniej cesarkę i poronienie i dodatkowo w tym szpitalu rodzi się już 35/36tydzien
Wspaniale💓
Dzis 34 tydzień 💓💓💓
A przypomnij masz założony szew lub pessar? Bo już nie pamiętam... Tyle tu dziewczyn :)

Orientujecie się, czy w sytuacji, kiedy leki nie mogą wyciszyć macicy i stawia się ona cały czas, mogą wypisać do domu?

reklama
Wspaniale💓
Dzis 34 tydzień 💓💓💓

Brawo, super wieści!!! ❤️ To chyba głowa już spokojna i zaczniesz sobie na więcej pozwalać, co? :)
3300 g? Wow! Chyba, że o 2300 g chodzi? 😁

Do góry