reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wlasnie ja się boje o szyjke ze względu na ten tydzień twardnien i boli brzucha :( jakos mam przeczucie, że jutro nie będzie za ciekawie na tej wizycie, najprawdopodobniej tak, jeśli moj lekarz bedzie w szpitalu lub dotrwam i da mi skierowanie, a obawiam się sytuacji ze pojadę na porodówkę będzie inny lekarz i nie zrobią mi CC 🤷‍♀️ a Ty?
Tez mam mieć cesarkę i zastanawia mnie jak to jest ze sciągnięciem szwu przy cesarce ale zapewne się już dowiem w środę 😊

reklama
Tez mam mieć cesarkę i zastanawia mnie jak to jest ze sciągnięciem szwu przy cesarce ale zapewne się już dowiem w środę 😊
Powiem Ci, że nie mam pojęcia jak to ze szwem jest 🤷‍♀️
Jak sobie tak gadamy o tym to już dziś ogarną mnie stres jutrem hehe i tyle dzis z mojego chodzenia, poprasowalam kilka rzeczy i leze pewnie do końca dnia bo się cykam 😁😁😁
Juz na czytałam się o rozwarciach w 34tyg ale same pozytywne historie więc nie jest zle w razie jakby się zrobiło 😁

Powiem Ci, że nie mam pojęcia jak to ze szwem jest 🤷‍♀️
Jak sobie tak gadamy o tym to już dziś ogarną mnie stres jutrem hehe i tyle dzis z mojego chodzenia, poprasowalam kilka rzeczy i leze pewnie do końca dnia bo się cykam 😁😁😁
Juz na czytałam się o rozwarciach w 34tyg ale same pozytywne historie więc nie jest zle w razie jakby się zrobiło 😁
A mnie brzuch zaczął bolec bo powiedziałam ze mnie nie boli to zaczął 🙊😂

A mnie brzuch zaczął bolec bo powiedziałam ze mnie nie boli to zaczął 🙊😂
Kurde ja też tak zawsze mam 😂😂 tez mnie zaczął pobolewać u dołu, zapewne od jelit bo się najadłam kaszy gryczanej ale oczywiście jak nie bolał to nie bolał wystarczyło powiedzieć i już 😂 musimy mówić na odwrót np ale mnie dziś boli brzuch to wtedy będzie spokój hehe

Jestem po wizycie i mam super wiadomości! Szyjka zamknięta ma 29mm więc nie skróciła się nawet o 1mm od 8tyg :D malutki lejek taki jak byl, cc z automatu będę mieć ze mialam wcześniej cesarkę i poronienie i dodatkowo w tym szpitalu rodzi się już 35/36tydzien
Mala nie jest taka duża jak zakładano i obstawiają wage 3300 :)))) 💓
Wspaniale💓
Dzis 34 tydzień 💓💓💓

Jestem po wizycie i mam super wiadomości! Szyjka zamknięta ma 29mm więc nie skróciła się nawet o 1mm od 8tyg :D malutki lejek taki jak byl, cc z automatu będę mieć ze mialam wcześniej cesarkę i poronienie i dodatkowo w tym szpitalu rodzi się już 35/36tydzien
Wspaniale💓
Dzis 34 tydzień 💓💓💓
A przypomnij masz założony szew lub pessar? Bo już nie pamiętam... Tyle tu dziewczyn :)

Orientujecie się, czy w sytuacji, kiedy leki nie mogą wyciszyć macicy i stawia się ona cały czas, mogą wypisać do domu?

reklama
Wspaniale💓
Dzis 34 tydzień 💓💓💓

Brawo, super wieści!!! ❤️ To chyba głowa już spokojna i zaczniesz sobie na więcej pozwalać, co? :)
3300 g? Wow! Chyba, że o 2300 g chodzi? 😁

Do góry