Mama2018mama
Fanka BB :)
O kurcze super, jeszcze będą dzidziusia musieli na siłę wyciągać Tyle wysiłku i udało się! szczęśliwego zakończenia a niedługim czasieJa dziś 39+0 ❤. To się dzieje naprawdę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze super, jeszcze będą dzidziusia musieli na siłę wyciągać Tyle wysiłku i udało się! szczęśliwego zakończenia a niedługim czasieJa dziś 39+0 ❤. To się dzieje naprawdę!
Zleci szybko, zobaczysz.Mam do poniedziałku być w szpitalu ((( ale mam smutek, 3 latek w domu a prawie tydzień w szpitalu a niemam jeszcze usg zrobionego ((
Bo w weekend nie wypuszczaja a jutro mam jeszcze kroplówkę z magnezemZleci szybko, zobaczysz.
A dlaczego chcą Cię trzymać dłużej?
Ojojam 3 latek z tatą? Wiem ze dasz radę ale przytulam mocno bo to napewno niełatwy dzień dla Ciebie.Bo w weekend nie wypuszczaja a jutro mam jeszcze kroplówkę z magnezem
Z tata, babcia, dziadkiem, ciocia ale smutno mi bo tęsknię on lepiej znosi to niż ja, ale martwie sie i tak, chodzi na szczęście do przedszkola i pol dnia w przedszkolu ale mi smutno ogromnieOjojam 3 latek z tatą? Wiem ze dasz radę ale przytulam mocno bo to napewno niełatwy dzień dla Ciebie.
Kochana naprawdę, nim się obejrzysz to już poniedziałek będzie Pomyśl sobie, że jesteś cały czas pod opieką teraz, dużo śpij i do przodu Wiem, że łatwo się mówi, ale też starałam się myśleć w taki sposób jak byłam 8 dni w szpitalu i pomogło.Z tata, babcia, dziadkiem, ciocia ale smutno mi bo tęsknię on lepiej znosi to niż ja, ale martwie sie i tak, chodzi na szczęście do przedszkola i pol dnia w przedszkolu ale mi smutno ogromnie
Wlasnie tu nie mogę jakoś spac, pocieszam się że jak wyjdę bede miec jeden dzień do 30tyg i już myślę że coś tam zacznę się więcej ruszać i że dużo magnezu dostaje ale mi się tęskni i jakoś się martwię ze moj syn będzie myślał że go zostawiłam takKochana naprawdę, nim się obejrzysz to już poniedziałek będzie Pomyśl sobie, że jesteś cały czas pod opieką teraz, dużo śpij i do przodu Wiem, że łatwo się mówi, ale też starałam się myśleć w taki sposób jak byłam 8 dni w szpitalu i pomogło.
Rozumiem. Ciężkie jest to wszystko, i czasem aż za ciężkie, no ale - wyboru nie ma. Trzeba zagryźć zeby, oddychać głęboko i krok po kroku do przodu.Z tata, babcia, dziadkiem, ciocia ale smutno mi bo tęsknię on lepiej znosi to niż ja, ale martwie sie i tak, chodzi na szczęście do przedszkola i pol dnia w przedszkolu ale mi smutno ogromnie
Ale macie kontakt przez messengera chociażby i mały Cię widzi, a Ty jego Teraz jest chociaż taka możliwość, a kiedyś kobiety nie miały internetu, itp. i musiały przetrwać. Dało sięWlasnie tu nie mogę jakoś spac, pocieszam się że jak wyjdę bede miec jeden dzień do 30tyg i już myślę że coś tam zacznę się więcej ruszać i że dużo magnezu dostaje ale mi się tęskni i jakoś się martwię ze moj syn będzie myślał że go zostawiłam tak