anettee2021
Zaangażowana w BB
Czy taka dawkę magnezu zalecił Ci lekarz ? Wydaje mi się trochę mało ... ja przyjmuje 8 tabletek tego samego leku. Taka dawkę Zalecił mi nie mój lekarz prowadzony, ale inny u którego byłam jak mi brzuch częściej twardnial i myślałam, ze coś się dzieje a mój akurat nie przyjmowałCześć czy mogę dołączyć?
jestem teoche spanikowana, czy może mi ktoś doradzić?
jestem w 19 + 4 tc. Dzisiaj bardzo twardnieje mi podbrzusze a dokładnie macica, czuje jakby robiła się z niej taka twarda piłka. już wcześniej zdarzało mi się tak ale były to jednorazowe sytuacje i zaraz przechodziły. Dzisiaj w ciagu 10 minut stwardniała mi bardzo mocno aż 3 razy... do tego mam takie parcie tam na dole takie dziwne uczycie jakby coś mi miało wylecieć :| czy coś złego może się dziać? Czy to raczej normalne?
To moja poerwsza ciąża i może zbytnio panikuje. :/ byłam w poniedziałek u ginekologa było wszytsko dobrze, podobno szyjka długa twarda i zamknięta ale ginekolog mi jej nie zmierzyła.
biorę od któregoś tygodnia już magnez b6 forte 2x1. Ciagle luteinę 2x100g chociaż ginekolog mówiła ze 3x100 tez mogę pobrać i dzisiaj tak sobie właśnie wezmę chyba.