reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

No w terminie to mogło by nawet przekroczyć te 4kg😱dobrze że wyszła teraz😜
Kochaaana suuuper! Grarulacje! Sliczna coreczka! Ale super ze juz macie swoje pociechy ze soba! Ja wczoraj 2h spaceru, dzis od rana sprzatam, chodze i nic a nic no! Chyba meza dzis dopadne :D i po schodach zaczne chodzic. Ogolnie taka aktywnosc u mnie konczy sie jedynie bolem plecow nawet brzuch zbytno nie twardnieje teraz.

reklama
Kochaaana suuuper! Grarulacje! Sliczna coreczka! Ale super ze juz macie swoje pociechy ze soba! Ja wczoraj 2h spaceru, dzis od rana sprzatam, chodze i nic a nic no! Chyba meza dzis dopadne :D i po schodach zaczne chodzic. Ogolnie taka aktywnosc u mnie konczy sie jedynie bolem plecow nawet brzuch zbytno nie twardnieje teraz.
Wredne szyje. 😜🤷

A daj spokoj-no tego to sie nie spodziewałam chociaz kto wie, moze to macica wredna i skurczy nie ma, a szyjka moze juz zgladzila sie poslusznie, chyba ze jak nie ma szyjki to od razu skurcze sa? ;) w pon mam wizyte to sie dowiem jaka sytuacja,ale bardzo chcialabym juz teraz urodzic poki porody jeszcze sa rodzinne bo patrzac na to co sie dzieje to sie boje ze zaraz panika bedzie wszedzie :/

Dziewczyny bardzo wam gratuluję szczęśliwych porodów w terminie! 😊 Reszta nieważna... O niemilej położnej, zszytym kroczu, porodzie bez meza u boku w końcu człowiek zapomni. Piękne, zdrowe, donoszone dzieciatko jest najwazniejsze ❤

Dziewczyny bardzo wam gratuluję szczęśliwych porodów w terminie! 😊 Reszta nieważna... O niemilej położnej, zszytym kroczu, porodzie bez meza u boku w końcu człowiek zapomni. Piękne, zdrowe, donoszone dzieciatko jest najwazniejsze ❤
To prawda! Wy wszystkie też w końcu donosicie, szczęśliwie urodzinowe i będziecie się cieszyć maluszkami😍😍

@bananka8686 gratuluję 😊❤ pięknie 😊 u mnie Młody potrafi godzinę wisieć na piersi i to od urodzenia tak ma🙈 wracaj do sił i zdrowia dla Was 😘
Cycozwisanie jest całkiem normalne, cyc to też smoczek, zapach, bezpieczeństwo. Dla malucha to cały świat. Dla mojej pierworodnej to był cały świat przez 3 lata, więc o cycozwisaniu sporo wiem. Chociaż obecny nabytek w cycozwisaniu pobił siostrę, to niestety nasze karmienie właśnie się skończyło czyli 1.5 mca (nie żałuję).

reklama
Super dziewczyny, gratuluję zdrowych i silnych szkrabów ☺️ no i donoszonych 🥳
Ciekawe kto kolejny 😀
Oby nie ja 😛 dzisiaj zaczęłam 34+0 💪 jeszcze conajmniej 3 tygodnie niech mój Franuś poczeka 😁 a najlepiej w terminie CC, umowiona z moim ginem i bez niespodzianek bym chciała 😁

Do góry