Malinka184
Fanka BB :)
Mi się paskudnie leży. Dziś będę miała badanie na fotelu i ze stresu, aż mnie skręcaOj prawda, uwielbiam taka pogode
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się paskudnie leży. Dziś będę miała badanie na fotelu i ze stresu, aż mnie skręcaOj prawda, uwielbiam taka pogode
Wydaje mi się, że nie ma. Ogólne badanie moczu wykonuje się przecież między innymi pod kątem obecnosci bakterii. Ja mam dużą tendencje do lapania infekcji i w ciążach i poza nimi. Zawsze mi pisali na wynikach, ze bakterie są. Kiedyś na jednym badaniu nie miałam żadnej adnotacji na temat bakterii, więc założyłam wtedy, że ich nie było.Dziewczyny czy jak w badaniu osadu moczu nie ma nic na temat bakterii to znac ze ich nie ma?
Tzn. że ich nie ma. Raz miałam że były one, a następnym razem nie było informacji o tym i lekarz mówił że już jest ok.Dziewczyny czy jak w badaniu osadu moczu nie ma nic na temat bakterii to znac ze ich nie ma?
Tak czasami mnie bolą a leze całymi dniamiWas też tak bolą plecy? Nawet gdy leżycie? Nie bolą mnie codziennie ale są dni, że to coś okropnego, i bolą właśnie gdy leżę...
Mnie bola, ale to od kolki nerkowej. Najbardziej jednak martwi mnie twardnienie brzucha na leżąco. Im więcej leżę tym częściej jest twardyWas też tak bolą plecy? Nawet gdy leżycie? Nie bolą mnie codziennie ale są dni, że to coś okropnego, i bolą właśnie gdy leżę...
Może spróbuj zmienic pozycję. Mi najczęściej przy lezeniu na wznak dokucza dziwne uczucie w brzuchu. Gdy przewracam się na bok, przechodzi. A może coś na przespanie? Np. diphergan? Spie po nim jak susel i budze sie z cudownie "sflaczalym" brzuchem.Mnie bola, ale to od kolki nerkowej. Najbardziej jednak martwi mnie twardnienie brzucha na leżąco. Im więcej leżę tym częściej jest twardy