reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny czas pomalutku żegnać się z grupą 😊 bardzo dziękuję za wsparcie i miłe słowa... Nie myślałem że się uda💪 dla przypomnienia szyjka 5mm od 20tygodnia prawie 4 miesiące leżenia plackiem dosłownie wstawiłam tylko do łazienki. Porod wywoływany ponieważ uznali że waży 2kg A tak naprawdę urodziła się z waga 2700🤔 dziewczyny mój przypadek był naprawdę beznadziejny ale się nie udało z wami również tak będzie . Po wyjęciu pessara skakalam biegałam miałam oksytocyne to nic nie dało. Dopiero jak przebili mi wody poleciało😂
Wszystkiego dobrego dla Was ❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny czas pomalutku żegnać się z grupą 😊 bardzo dziękuję za wsparcie i miłe słowa... Nie myślałem że się uda💪 dla przypomnienia szyjka 5mm od 20tygodnia prawie 4 miesiące leżenia plackiem dosłownie wstawiłam tylko do łazienki. Porod wywoływany ponieważ uznali że waży 2kg A tak naprawdę urodziła się z waga 2700🤔 dziewczyny mój przypadek był naprawdę beznadziejny ale się nie udało z wami również tak będzie . Po wyjęciu pessara skakalam biegałam miałam oksytocyne to nic nie dało. Dopiero jak przebili mi wody poleciało😂

Wreszcie masz swoją nagrodę 😊 Pozdrawiam i życzę Wam zdrowka. Niech zdrowo rośnie 🤩

Jestem w domu, ale byłam na kontroli u "normalnego" ginekologa. Szyjka 30mm. Tabletki, które mi dali na nerki nie są zbyt dobre, nie mam ich brać tak dużo i przede wszystkim odstawić od razu jak zauważę poprawę. Duphaston, nospa i dużo magnezu. Leżeć i doczekać do gin prowadzącego. Pan powiedział, że będzie dobrze i mam nie słuchać konowałów.
Niestety i tak dopadła mnie depresja. Schudłam kilogram, partner wziął urlop żeby ze mną posiedzieć :/
A co mówił na szyjke? Masz coś dodatkowo założone?

A tak w ogóle miałam dzisiaj dziwne uczucie tam na dole jakby przeszedł prąd i zaraz minęło macie pomysł co to?
Hehe mnie co chwilę coś kłuję 🙂wiesz wystarczy że dziecko gdzieś kopnie i jakiś nerw poruszy 🙂mój ostatnio lubi bawić się w nocy i latam do łazienki co dwie minuty 🙂i już się boję że ten pessar za chwilę wypadnie

Jestem w domu, ale byłam na kontroli u "normalnego" ginekologa. Szyjka 30mm. Tabletki, które mi dali na nerki nie są zbyt dobre, nie mam ich brać tak dużo i przede wszystkim odstawić od razu jak zauważę poprawę. Duphaston, nospa i dużo magnezu. Leżeć i doczekać do gin prowadzącego. Pan powiedział, że będzie dobrze i mam nie słuchać konowałów.
Niestety i tak dopadła mnie depresja. Schudłam kilogram, partner wziął urlop żeby ze mną posiedzieć :/
Nie przejmuj się ją na początku leżenia miałam to samo nie spałam wgl czułam że się załamuje ale po prostu trzeba to z akceptować. Taka długość szyjki jest naprawdę ładna tylko lez to doczekasz spokojnie wizyty

Dziewczyny czy wy też w 24 tygodniu latacie cały czas do łazienki sikać bo miałam długo spokój a teraz co chwilę muszę wstawac 🙂?

A co mówił na szyjke? Masz coś dodatkowo założone?
Pan doktor powiedział, że on nie może decydować za moją prowadząca, ale wg niego jeżeli często twardnieje mi brzuch i to mój 2 pobyt w szpitalu to on by założył ochronę. Powiedział, że nawet dla samego mojego spokoju. Zostaje mi nie podłamać się do końca i doczekać do 19 sierpnia, aż moja pani wróci z urlopu 😔

reklama
Do góry