reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
@KrolikxS - a jak u Ciebie? Zdecydowałaś się na szpital czy jesteś w domu?
Jestem w domu, ale byłam na kontroli u "normalnego" ginekologa. Szyjka 30mm. Tabletki, które mi dali na nerki nie są zbyt dobre, nie mam ich brać tak dużo i przede wszystkim odstawić od razu jak zauważę poprawę. Duphaston, nospa i dużo magnezu. Leżeć i doczekać do gin prowadzącego. Pan powiedział, że będzie dobrze i mam nie słuchać konowałów.
Niestety i tak dopadła mnie depresja. Schudłam kilogram, partner wziął urlop żeby ze mną posiedzieć :/

Czy długość szyjki "ponad 29mm",tak lekarz wpisał w karcie,jest ok ? Nie mówił, że coś jest nie tak itd. , ale jakoś zaczęłam nad tym myśleć ...Jestem na początku 29 tc. Pozdrawiam [emoji846]

Dziewczyny !!! Oksytocyna nic nie dała o 13 przebili pęcherz parę skurczów, 4 parte i urodzilam o 15:12 😊 a teraz najlepsze waga 2730!!!!!!!!!!!! Porod cudowny
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQWQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQWWQ

Gv
Dziewczyny !!! Oksytocyna nic nie dała o 13 przebili pęcherz parę skurczów, 4 parte i urodzilam o 15:12 😊 a teraz najlepsze waga 2730!!!!!!!!!!!! Porod cudowny
Gratulacje! Waga świetna! Chyba każda chciałaby mieć taki łatwy poród😍 teraz pozostaje Ci cieszyć się maleństwem😍

reklama
Dziewczyny czas pomalutku żegnać się z grupą 😊 bardzo dziękuję za wsparcie i miłe słowa... Nie myślałem że się uda💪 dla przypomnienia szyjka 5mm od 20tygodnia prawie 4 miesiące leżenia plackiem dosłownie wstawiłam tylko do łazienki. Porod wywoływany ponieważ uznali że waży 2kg A tak naprawdę urodziła się z waga 2700🤔 dziewczyny mój przypadek był naprawdę beznadziejny ale się nie udało z wami również tak będzie . Po wyjęciu pessara skakalam biegałam miałam oksytocyne to nic nie dało. Dopiero jak przebili mi wody poleciało😂

Załączniki

• 20200804_071834.jpg
    20200804_071834.jpg
    768,3 KB · Wyświetleń: 127
Do góry