reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja też miałam bakterie w moczu i leukocyty ale to dlatego że nie pobrałam moczu ze środkowego strumienia i nie podmylam się wcześniej. Więc przemysl sobie czy dobrze pobrałaś bo to ważne. Kazał mi albo prurigo i ją kupiłam albo prurifem. Zobaczymy czy coś da. A też wylewają się z ciebie takie wodne uplawy w dużych ilościach? Leżysz cały czas?
Staralam sie prawidlowo pobrac po umyciu się 😞 zobaczymy co wyjdzie mi w kolejnym badaniu. TAak tez mam wiecej wydzieliny widac ze z grudkami z tabletek. Lezę caly czas oprocz dosc czestego wstawania do wc, do lazienki na szybkie mycie, zrobic sobie sniadanie i odgrzac obiad. Jem tez na lezaco, juz nie pamietam kiedy ostatnio siedzialam 🙂

Staralam sie prawidlowo pobrac po umyciu się 😞 zobaczymy co wyjdzie mi w kolejnym badaniu. TAak tez mam wiecej wydzieliny widac ze z grudkami z tabletek. Lezę caly czas oprocz dosc czestego wstawania do wc, do lazienki na szybkie mycie, zrobic sobie sniadanie i odgrzac obiad. Jem tez na lezaco, juz nie pamietam kiedy ostatnio siedzialam 🙂
Moze zrob tez posiew z pochwy?

Widzę że też jesteś kobietą 'po przejściach'.. Ja czasami się zastanawiam czy gdyby nie te straty których doświadczyłam to czy tą ciążę przechodziłabym spokojniej [emoji848] czasami wydaje mi się że zaczynam mieć jakieś początki nerwicy z tego wszystkiego [emoji53]

Być może masz rację że to przez bakterie ta szyjka się skróciła. Mam nadzieję że jest tak jak mówisz [emoji6]
Przez to co przeszłysmy na pewno jestesmy czujniejsze ale i bardziej zestresowane. Ciezko jest myslec tylko pozytywnie bo kazdy nowy sygnal od naszego ciala wzbudza niepokoj. Ale damy radę i bedzie dobrze💪 Mnie bardzo pomaga modlitwa w pozbywaniu sie zlych mysli 🙏

Dziewczyny czy jak chodzicie na usg to sprawdzacie poszczególne wymiary dziecka czy jak lekarz mowi ze są Ok to nie sprawdzacie ? Ja nie dostalam dzis zdjecia a wydaje mi sie ze glowka byla wieksza od reszty jak mierzyl I oczywiscie juZ sie nakrecam🤦‍♀️Tydzien temu byla w normie
Ja nie sprawdzam, ufam swojej lekarce ze jak.mowi ze jest ok tzn ze jest dobrze. Ogolnie nie lubię szukac w necie i dociekac u dr google bo mozna od tego zwariowac😁

reklama
Ja nie sprawdzam, ufam swojej lekarce ze jak.mowi ze jest ok tzn ze jest dobrze. Ogolnie nie lubię szukac w necie i dociekac u dr google bo mozna od tego zwariowac😁
Ja juZ oczywiscie sie nakrecilam ale chyba by Cos powiedzial 🤔 mowil tylko ze Wiek brzuszka jest idealny I nie ma sladow ze zle odzywianie I cukrzyca Ja biore zurawina langsteiner

Do góry