reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja juZ oczywiscie sie nakrecilam ale chyba by Cos powiedzial [emoji848] mowil tylko ze Wiek brzuszka jest idealny I nie ma sladow ze zle odzywianie I cukrzyca Ja biore zurawina langsteiner
Dziecko nie rośnie za każdym razem roznomiernie. Raz większą główka, raz brzuszek, raz nozka[emoji847]
Uwierz mi mam 2 ciąże za sobą i nigdy wymiary nie były perfekcyjne[emoji2368]

reklama
Ja juZ oczywiscie sie nakrecilam ale chyba by Cos powiedzial 🤔 mowil tylko ze Wiek brzuszka jest idealny I nie ma sladow ze zle odzywianie I cukrzyca Ja biore zurawina langsteiner
Lekarze nie ukrywają jak jest cos nie tak, nie mogą. Takze nie nakrecaj sie, na pewno wszystko jest dobrze. Swoją drogą to juz tak jestesmy zeschizowane ze chyba doszukujemy sie problemow tam gdzie ich nie ma😉
Muszę poszukac sobie tej zurawiny😘

Wlasnie chyba zrobię ale teraz musze wybrac macmiror bo juz zaczelam. I odkad go biorę to oczywiscie gorzej sie juz czuje - jakies swedzenia, ciagniecie brzucha na dole, wrazenie jakbym caly czas cos miala w pochwie. Masakra jakaś 😞
Tez miałam takie wrażenie ostatnio dlatego poszłam na usg bo bałam się ze to coś z szyjka ale wszystko było dobrze

Lekarze nie ukrywają jak jest cos nie tak, nie mogą. Takze nie nakrecaj sie, na pewno wszystko jest dobrze. Swoją drogą to juz tak jestesmy zeschizowane ze chyba doszukujemy sie problemow tam gdzie ich nie ma😉
Muszę poszukac sobie tej zurawiny😘
Niby nie mogą ale czasami trafi się taki ch*j co ukryje.. na szczęście to się rzadko zdarza.
A dzieci na ogół mają duże główki - stąd też trzeba nowordkom główkę podtrzymywać i jest im ciężko ją unosić bo po prostu początkowo przeważa 😅

Ja już bym chciała listopad i poród 🤦‍♀️
Też mam termin na listopad, sam początek 🙂 Ale lekarz mówi że jeśli dotrwamy to rozpakujemy się w październiku już 😉 jeszcze mi wyszło że jestem słodka mama ( normalnie przyszły położne I mi pozabierały wszystkie słodycze 😅) także sądzę że to jest ten argument
Czym ja sobie będę teraz dogadzać 🤔

Dziewczyny ja zwaryjuje z tym pessar na początku nie miałam wgl miejsca koło pessara żeby wepchac tabletkę a dzisiaj luźno czy wy też tak macie?

reklama
Staralam sie prawidlowo pobrac po umyciu się 😞 zobaczymy co wyjdzie mi w kolejnym badaniu. TAak tez mam wiecej wydzieliny widac ze z grudkami z tabletek. Lezę caly czas oprocz dosc czestego wstawania do wc, do lazienki na szybkie mycie, zrobic sobie sniadanie i odgrzac obiad. Jem tez na lezaco, juz nie pamietam kiedy ostatnio siedzialam 🙂
A Leżysz na plecach? Czy na bokach?

Do góry