reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Też mam termin na listopad, sam początek 🙂 Ale lekarz mówi że jeśli dotrwamy to rozpakujemy się w październiku już 😉 jeszcze mi wyszło że jestem słodka mama ( normalnie przyszły położne I mi pozabierały wszystkie słodycze 😅) także sądzę że to jest ten argument
Czym ja sobie będę teraz dogadzać 🤔
Kurcze, ostatnio to jakaś plaga jest mam wrażenie. W moim otoczeniu każda, która w ciąży to ma cukrzycę ciążową.ti na forum po kolei😵 no plaga!!!

reklama
My chyba możemy mieć cukrzycę ciążową od leżenia bo nie spalamy jedzenia 🙂
Od leżenia to raczej nie. Od leżenia to możesz mieć problem z ustabilizowaniem cukró, jak już wiesz, że masz cukrzycę. Natomiast od stosowania luteiny tak - to jest nawet napisane w ulotce. Tutaj w największej mierze decydują hormony 😊 a potem milion innych czynników.

Cześć Dziewczyny 😊 przez kilka dni Was sobie tak czytałam, ale generalnie wyłączyłam internet, żeby uspokoić nerwy, bo po ostatniej wizycie jakieś mialam nerwobóle...także wrzuciłam na luz, oglądam seriale i krzyżówki i tak co dzień do przodu 😊

Dzisiaj u Nas mamy na kalendarzu 33+0 i wiecie, cieszę się jak dziecko z wylezanego tego tygodnia 😊za tydzień w sobotę mam kontrolę u mojego lekarza, mam nadzieję, że dotrwamy zapakowani.

Męża popołudniu wysyłam do znajomego na grilla, niech trochę się wylizuje. Na szczęście to jest blisko od Nas także spoko 😊 ale za tydzień mi wyjeżdża na te dwa tygodnie 😞

Wyprawkę mam już prawie kompletną, tylko zostało pranie (mąż będzie musiał zrobić)😁 dzisiaj dopakuje do konca moja walizkę i mam nadzieję że dotrwamy jak najdłużej się da.
Zresztą wszystkie dacie radę😁 💪

Cześć Dziewczyny 😊 przez kilka dni Was sobie tak czytałam, ale generalnie wyłączyłam internet, żeby uspokoić nerwy, bo po ostatniej wizycie jakieś mialam nerwobóle...także wrzuciłam na luz, oglądam seriale i krzyżówki i tak co dzień do przodu 😊

Dzisiaj u Nas mamy na kalendarzu 33+0 i wiecie, cieszę się jak dziecko z wylezanego tego tygodnia 😊za tydzień w sobotę mam kontrolę u mojego lekarza, mam nadzieję, że dotrwamy zapakowani.

Męża popołudniu wysyłam do znajomego na grilla, niech trochę się wylizuje. Na szczęście to jest blisko od Nas także spoko 😊 ale za tydzień mi wyjeżdża na te dwa tygodnie 😞

Wyprawkę mam już prawie kompletną, tylko zostało pranie (mąż będzie musiał zrobić)😁 dzisiaj dopakuje do konca moja walizkę i mam nadzieję że dotrwamy jak najdłużej się da.
Zresztą wszystkie dacie radę😁 💪
Dobrze, że się wyciszyłaś, czasem tak trzeba 😊 najważniejsze to czysta głowa. Trzeba się odciąć.
Gratulacje kolejnego tygodnia, u nas jutro 29+0 ❤️ w czwartek wizyta. Potem zaraz 3cie USG 😊 i chyba będzie czas zabrać się za wyprawkę 😊
Ja odpuściłam wszystkie myśli że swojej głowy, po prostu, mam leżeć to leżę. Od niedzieli do niedzieli, bo nam wtedy kończą się pełne tygodnie 👍 nie wchodzę w to co mnie boli co mi strzyka, bo bym się wykończyła. Jedyna bolączka to moje cukry... I skurcze, które łapią mnie w takich dziwnych miejscach... Ale luz... Z nimi też sobie poradzę.

Wszystkie wyszłyśmy tu z beznadziejnych zazwyczaj sytuacji i jak widzę każda rodzi w terminie zdrowe dzieciaczki... Potrzeba jedynie cierpliwości i pozytywnego nastawienia. Wiadomo, zawsze może zdarzyć się gorszy dzień... Bo to jest nieuniknione, ale po każdej burzy wychodzi słońce 🌄. Optymizm to podstawa 😊

Ten vivomaxx to bierzesz w kapsułkach? Ktos Ci go polecil? Bo za duzo opinii nie ma w necie o nim a sklad ma chyba dobry, ja biorę Provag i moze sobie zmienic
Saszetki najwieksza dawka bo jest kilka, tak polecal znajomy farmaceuta a na forach czytalam ze ludzie wyleczyli klebsielle tylko tym probiotykiem,

Też mam termin na listopad, sam początek 🙂 Ale lekarz mówi że jeśli dotrwamy to rozpakujemy się w październiku już 😉 jeszcze mi wyszło że jestem słodka mama ( normalnie przyszły położne I mi pozabierały wszystkie słodycze 😅) także sądzę że to jest ten argument
Czym ja sobie będę teraz dogadzać 🤔
Biedna😞 nie dość że w szpitalu to jeszcze człowiekowi wszystkie przyjemności odbiorą, kiedyś sobie odbijesz 😉

reklama
Do góry