Gratulacje i zyczę zdrówka dla maleństwa i mamusiDzisiaj w nocy było cięcie chłopak 55cm 3500 10 punktów tętno szalało raz 200 raz 150 rozwarcie niby było 4cm ale brak skurczy zdecydowali ciąć
reklama
To erytrocyty masz w normie ale leukocyty wyzsze i dlatego pewnie infekcjaZobacz załącznik 1151721
Ja to miałam w osadzie moczu - wklejam zdjęcie, bo tam tez są normy
Ostatnia edycja:
Paulaa1987
Fanka BB :)
Ja mam sytuacje opanowana, to są badania z maja i zarówno leukocyty jak i erytrocyty pojawiły się w odpowiedzi na drożdże w cewce moczowej. Drożdże wypłukał mocz z cewki i po 2 dobach było czysto. Natomiast miałam infekcje pochwy I to ja leczyłam. Koleżanka pytała o moje normy bo sama zmaga się z infekcja pochwy i to ja martwi. Izolowane leukocyty czy erytrocyty w normach w moczu nie oznaczają coś złego, wiadomo. Ale jak my wiemy, ze mamy infekcje pochwy to te”rzeczy” w moczu w oczekiwaniu na wyniki posiewu z pochwy tez nas tak wybitniej interesująTo erytrocyty masz w normie ale leukocyty
Aniteczka31
[GROUP=]
[/GROUP]
[/GROUP]
dzoekuje bardzo ! Ja mam leukocyty 1-3 norma do 5 a erytrocyty 0-1 a norma do 3 lekarz pisał ze to ok ale coś się dzieje bo wcześniej nic nie byloJa mam sytuacje opanowana, to są badania z maja i zarówno leukocyty jak i erytrocyty pojawiły się w odpowiedzi na drożdże w cewce moczowej. Drożdże wypłukał mocz z cewki i po 2 dobach było czysto. Natomiast miałam infekcje pochwy I to ja leczyłam. Koleżanka pytała o moje normy bo sama zmaga się z infekcja pochwy i to ja martwi. Izolowane leukocyty czy erytrocyty w normach w moczu nie oznaczają coś złego, wiadomo. Ale jak my wiemy, ze mamy infekcje pochwy to te”rzeczy” w moczu w oczekiwaniu na wyniki posiewu z pochwy tez nas tak wybitniej interesują
Nasturcja91
Dziewczyny do testu obciążenia glukoza wystarczy jedna buteleczka 75g?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie dziewczyny. Od 27 tc zmagam się z czestymi twadnieniami brzucha, bywało i po 30 dziennie. Byłam w szpitalu, biorę leki. Aktualnie 34 tc, twardnienia dalej są. Od tygodnia czuje mega nisko ruchy i juz mnie to stresuje, mam wrażenie że mi zaraz wypadkie..
Sunflower01
Tak, pobierają na czczo, wypijasz i siedzisz 2 godziny - drugie pobranie po godzinie i trzecie po dwóch. Nie można pić, jeść ani chodzić w tym czasieDziewczyny do testu obciążenia glukoza wystarczy jedna buteleczka 75g?
Sunflower01
Witaj 34 tc to już daleko zaszłaś już niedalekoWitajcie dziewczyny. Od 27 tc zmagam się z czestymi twadnieniami brzucha, bywało i po 30 dziennie. Byłam w szpitalu, biorę leki. Aktualnie 34 tc, twardnienia dalej są. Od tygodnia czuje mega nisko ruchy i juz mnie to stresuje, mam wrażenie że mi zaraz wypadkie..
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Daleko, ale mam wrażenie jakbym miała zaraz urodzić, naprawdę. Każdy dzień odliczam ale mała jest już tak nisko że nie wiem czy mi już, w kanał nie weszła. W piątek mam wizytę. Brzuch chyba też mi się obniżył. Ogólnie przeraża mnie to wszystko
reklama
To już daleko jesteś ja mam twardnienia od 20 tygodnia, a od 30 tc coraz częściej czasami do 20 na dobę. Mi się wydaje, że im wyższa ciąża, tym tych twardnien będzie więcej. U mnie jest 32+3 tc i też odliczam każdy chociaż wytrwać do 34 tc. Spokojnie będzie dobrze, chociaż sama codziennie mam ataki strachu z tego powodu, ale dla maleństwa trzeba zachować spokójWitajcie dziewczyny. Od 27 tc zmagam się z czestymi twadnieniami brzucha, bywało i po 30 dziennie. Byłam w szpitalu, biorę leki. Aktualnie 34 tc, twardnienia dalej są. Od tygodnia czuje mega nisko ruchy i juz mnie to stresuje, mam wrażenie że mi zaraz wypadkie..
Podziel się: