Hehe no tak ja na razie jestem z tych co starają się trzymać ręce z daleka od brzucha bo jestem pewna tym że strasznie sobie tym zaszkodziłam bo potrafiłam leżeć po kilka godzin i głaskać brzuch a czułam że on się spinalNie przesadzaj my w drugą stronę spodnie ciążowe i leginsy są gorsze niż trzy sekundy rozprowadzenia olejku, masażu nie robię.
reklama
Znowu będziesz do 41 chodzićNie masz czego zazdrościć, bo zazdroszczę Wam, ze mozecie do terminu leżeć, tak jak chcecie, a ja zostałam sama i musiałam sobie jakoś radzić i caly czas czułam strach, ze tym wszystkim tylko dziecku zaszkodzę. I nadal się martwię, ze tak jest, bo w sobotę kończę dopiero 36 tyg, a gdzie 38 tydzień eh... bądż spokojna! Naprawdę wszystko będzie dobrze. Ja przed każdą wizytą jestem źle nastawiona od 23 tyg, a po wizycie muszę żyć dalej heh. Teraz to i ja wreszcie będę leżeć, bo mąż w domu. To jest dopiero komfort psychiczny. Może donoszę do 38tyg. Leżeć i odpoczywać, bo potem będziecie chciały, a dzidzia nie da
Pech zwyczajny... Czasem zły los zrobi rozstęp jednej z nasJa mam polowę tego co piszesz, a rozstęp wystrzelił, bo to chyba taka natura ale spróbuję Twojej metody no inaczej lipa
martini6
Fanka BB :)
Mnie uda tak strasznie swedzialy ale na razie minęło... przyznaje się smaruje się jak mi się przypomni Widzę ze na udach właśnie bardzo duży celulit mi się zrobil. Po ciąży będę biegać na zabiegiJa mam polowę tego co piszesz, a rozstęp wystrzelił, bo to chyba taka natura ale spróbuję Twojej metody no inaczej lipa
Ja cellulit mam okropny jak ostatnio u lekarza się zobaczyłam w lusterku to się przeraziłamMnie uda tak strasznie swedzialy ale na razie minęło... przyznaje się smaruje się jak mi się przypomni Widzę ze na udach właśnie bardzo duży celulit mi się zrobil. Po ciąży będę biegać na zabiegi
Uwierz mi mam pewne większy cellulitMnie uda tak strasznie swedzialy ale na razie minęło... przyznaje się smaruje się jak mi się przypomni Widzę ze na udach właśnie bardzo duży celulit mi się zrobil. Po ciąży będę biegać na zabiegi
Ja chcę zasłonić lustra w domuJa cellulit mam okropny jak ostatnio u lekarza się zobaczyłam w lusterku to się przeraziłam
Amnesia
Znowu będziesz do 41 chodzić ♥
Coś mi się wydaje, ze narazie to Ty idziesz na rekord
bananka8686
Też brałam "miziaka", ale codziennie przez 6 dni.
Miałyście po nim też uczucie, że zamyka wam pochwę i wysusza? Ja prawie płakałam przy aplikacji sucho w stu procentach pod koniec kuracji. Później przeszło.
śladowe ilości glukozy w moczu mogą się pojawić jeśli miałaś wyższy cukier wieczorem. Moja diabetolog mówiła że w ciąży to nawet powyżej 120 jak się ma to mogą być w moczu. Ja bym się tym nie przejmowała. To raczej sytuacja jednorazowa. Nie ma się czym martwić. Jeśli chodzi o kartony to musisz jeść więcej rzeczy pełnoziarnistych w ciągu dnia. Ja na kolacje zawsze mam kanapkę żytnią.Cześć dziewczyny! W sobotę konczę 36 tydzień, a tu niespodzianek chyba do końca ciąży mi nie braknie. Jak nigdy odkąd stwierdzono w 26tyg cukrzycę ciężarnych nie miałam glukozy w moczu tak dzisiaj i śladowe ilości ketonów i glukozy. Ketony pewnie dlatego, ze za malo wczoraj jadłam ale glukoza? Czy ktoś wie, dlaczego ta glukoza i mnie oświeci? Całą noc sie rzucałam po łóżku i zasnełam nad ranem. Do tego od piątku mam rozwolnienie. Z córką około 2 tygodni przed porodem zaczełam się oczyszczać. To nie reguła ale będę czujna. Myślałam, ze to rozwolnienie jest z nerwów. Dosyć mam tego dnia, choć jeszcze się nie rozpoczął. Jezeli coś wiecie na temat sladowych ilości glukozy w moczu to proszę dajcie mi znać, bo oszaleję.
Mam nadzieję, ze chociaż Wam nocka w spokoju mineła i wszystko w porzadku.
reklama
Podziel się: