Wątpię... pojechałam do sklepu i nie mogłam wyjść z auta mam serdecznie dosyć jestem jakaś lewa jak mnie krzyż złapał to na kolanach lądowałam a nawet nie mogłam przeklinać bo myślisz tylko w głowie kuuuuuuDobrze ze dzisiaj masz wizytę to trochę sie uspokoisz a moze rozkreci sie juz cos na dobre
reklama
Ktoś tu miał dziecko w kanale jeszcze wcześniej niż Wy... Zgłosić się! Raz dwaNie jestem duzo dalej od Ciebie bo 25+3 i tez nie mam pojęcia czy to normalne. Wiem ze wszystko rośnie, rozciaga sie i nie ma mozliwosci zeby caly czas czuc sie tak samo ale przy naszych szyjkach nowe odczucia budzą niepokój
martini6
Fanka BB :)
No tak to może naturalnie być ciężko.... chodź mówią ze do końca nie reguły może ładnie się ułoży i pójdzie gładkoNa to liczę i myślę że sam tak łatwo nie wyjdzie zastanawiam się tylko czy to będzie dla mnie bezpieczne. Młody już waży około 3300g (plus minus błąd USG). W 40tc może być dość duży a ja z tym sercem...
Amnesia
ale sie uśmiałam z tego kloszarda a na swędzenie niestety nie mam rady
Kurde, jutro wstanę i bedę cała popękana jak moje spodnie i czerwona od drapania jak tyłek pawiana
Aaaaaaa rozstęp!Ale zrobiłam maraton aż mi spodnie pod lidlem strzeliły i to centralnie na tyłku. Jak gdzies znajdziecie zdjecie kobiety w ciazy pod lidlem z rozdartymi spodniami na zapleczu to będę ja. No córka mi ze sklepu nawiała i musiałam za nią po parkingu biegać. Ja, jako kaczka i mój nieporadny, mały krasnal. Przyjeżdżam do domu i czuję jedzenie. "Niucham" od wejścia, wchodzę do salonu, a tam mój kochany mąż na kanapie i obiad na blacie w kuchni. Ale mi zrobił niespodziankę! Do tego zapomniałam, ze mam spodnie rozdarte i tak chodziłam prawie godzinę, a ten nic nie powiedział tylko się zemnie śmiał i powiedział, ze bez niego zamieniłam się w kloszarda
Już dawno nie jadłam niczego na wynos i odziwo cukier 97 po takim obiedzie z restauracji bez liczenia kcal. Moze mi odpuści trochę to dziadostwo jestem szczęśliwa i teraz leżę. Lężę i się nie ruszam, wreszcie trochę odetchnę.
Dziewczyny macie jakieś sposoby na swędzącą skorę na brzuchu? Ja już się wszystkim smaruje a, a teraz zauważyłam, ze mam rozstęp od piersi po łono. Jedena, wielka rysa jak na samochodzie
Boję się ich!
Ja od 6tc robię tak. Peeling enzymatyczny (by nie trzeć brzucha tylko spłukać, taki do twarzy), myju myju i...
Mgiełka z bielendy sexi mama, jakieś serum na rozstępy zazwyczaj coś z Rossmana z promocji ale najważniejsze olejki! Olejki kupuje w Rossmanie z Venus tylko patrz bez konserwantów, tłoczone na zimno! ( I po użyciu do lodówki) z konopi+awokado+rycynowy i sama je mieszam w butelce. To jest najlepsze. Rano. Wieczorem, ale przed USG nic nie daje bo podobno tłuszcz zakłóca obraz.
Serio te olejki i oliwki dla matek w ciąży mają głównie parafinę i wypełniacze
A smarujesz brzuch bo chyba przy szyjce nie wolno?Aaaaaaa rozstęp!
Boję się ich!
Ja od 6tc robię tak. Peeling enzymatyczny (by nie trzeć brzucha tylko spłukać, taki do twarzy), myju myju i...
Mgiełka z bielendy sexi mama, jakieś serum na rozstępy zazwyczaj coś z Rossmana z promocji ale najważniejsze olejki! Olejki kupuje w Rossmanie z Venus tylko patrz bez konserwantów, tłoczone na zimno! ( I po użyciu do lodówki) z konopi+awokado+rycynowy i sama je mieszam w butelce. To jest najlepsze. Rano. Wieczorem, ale przed USG nic nie daje bo podobno tłuszcz zakłóca obraz.
Nie przesadzaj my w drugą stronę spodnie ciążowe i leginsy są gorsze niż trzy sekundy rozprowadzenia olejku, masażu nie robię.A smarujesz brzuch bo chyba przy szyjce nie wolno?
Amnesia
Uwierz zazdroszczę tego w jakim etapie jesteś ze juz czekasz na maleństwo szczęśliwie i że możesz tak szaleć ❤
Nie masz czego zazdrościć, bo zazdroszczę Wam, ze mozecie do terminu leżeć, tak jak chcecie, a ja zostałam sama i musiałam sobie jakoś radzić i caly czas czułam strach, ze tym wszystkim tylko dziecku zaszkodzę. I nadal się martwię, ze tak jest, bo w sobotę kończę dopiero 36 tyg, a gdzie 38 tydzień eh... bądż spokojna! Naprawdę wszystko będzie dobrze. Ja przed każdą wizytą jestem źle nastawiona od 23 tyg, a po wizycie muszę żyć dalej heh. Teraz to i ja wreszcie będę leżeć, bo mąż w domu. To jest dopiero komfort psychiczny. Może donoszę do 38tyg. Leżeć i odpoczywać, bo potem będziecie chciały, a dzidzia nie da
Amnesia
Aaaaaaa rozstęp!
Boję się ich!
Ja mam polowę tego co piszesz, a rozstęp wystrzelił, bo to chyba taka natura ale spróbuję Twojej metody no inaczej lipa
reklama
Nieeee, eh... Wszystko przez ten zakaz dotykania brzucha. Uh... Ale nie wiem co Ci poradzić na swędzenie. A może oliwka polej sobie brzuch po kąpieli jeszcze na mokra skórę? Ja tak robię, prysznic i potem polewam brzuch olejkiem. Bez masowania, chyba że przelecę po brzuchu szybko i delikatnie. Czekam troszkę. I się dopiero wycieram ręcznikiem. W sumie narazie mnie nie swędzi. Może spróbujKurde, jutro wstanę i bedę cała popękana jak moje spodnie i czerwona od drapania jak tyłek pawiana
Wiecie dziewczyny, tak jak KatGde pisze, nie przesadzajmy. Też dużo zależy od tego jaka jest jednak ta szyjka. Bo ja przy swoich 7 mm trochę jednak się boję smarować. Dlatego tylko polewam olejkiem i ewentualnie szybko rozsmarowuję. Mam kilka produktów przeciw rozstępom (zapas zrobiony na całą ciążę), w pierwszej się smarowalam kilka razy dziennie. A i tak rozstepy mi się zrobiły po porodzie jak macica się szybko obkurczała. A teraz boję się jednak. Ale jak mi strzeli jakiś 36 tydzień to wysmaruję wszystko chyba z zapasów.
Ostatnia edycja:
Podziel się: