reklama
Ja to czuję, leżę na boku i czuję jak się napina po jednej stronie. Zmieniam pozycję i mija. Wgl nie dotykam.A brzuch czujecie że wam twardnieje czy dotykacie i macie twardy?
No ja mam dni, gdy mega panikuje, jak coś dziwnie zaboli i przed wizytami. Mój mąż ma ze mną teraz ciężko heheheStrasznie wam dziękuję dziewczyny ❤wy naprawdę potraficie się nie denerwować śpicie dobrze i myślicie tylko pozytywnie ? Bo myślę że ja jestem tylko jakąś panikara
Czasami jest dzień kryzysu, ale tylko na przekór wszystkiemu trzeba myśleć pozytywnie i nie martwić się. Mój mąż to zawsze powtarza, co na być, to będzie grunt to czymś zająć głowę.
Aniteczka31
Fanka BB :)
Zacznij łykać jakieś probiotyki przed pessaram potem są podobno większe skłonności do infekcji ja złapałam w szpitalu bakterie szpitalna i biorę antybiityk wiec lepiej się zabezpieczyć przedJuż go od rana nudziłam kiedy możemy założyć ten pessar ale na razie mi nie odpisuje ale pewnie nie wcześniej jak przyjdzie posiew
Ok dzięki za informację a po tym pessar unormowala wam się sytułacją z tymi szyjkami? Jak go macie dalej trzeba cały czas leżeć?Zacznij łykać jakieś probiotyki przed pessaram potem są podobno większe skłonności do infekcji ja złapałam w szpitalu bakterie szpitalna i biorę antybiityk wiec lepiej się zabezpieczyć przed
martini6
Nie, nie czuje regularnych. Ogólnie to czułam z 5-6 razy takie łaskotanie muskanie ale tylko jak leżałam na plecach. Niby mamy czas do 23-24 tc ja czucie codziennych ruchów maleństwa.A ty jesteś w 20 tygodniu? Czujesz regularnie ruchy dziecka?
A ile twój maluszek waży?Nie, nie czuje regularnych. Ogólnie to czułam z 5-6 razy takie łaskotanie muskanie ale tylko jak leżałam na plecach. Niby mamy czas do 23-24 tc ja czucie codziennych ruchów maleństwa.
martini6
JA dziś nad ranem miałam bardzo twardy teraz juz okej.A brzuch czujecie że wam twardnieje czy dotykacie i macie twardy?
reklama
martini6
Wiesz co ostatnio miałam usg 29 czerwca i było 190 gram był 17+2 dziś mam 19+3 a za tydzień w czwartek na połówkowych będzie 20+2 tcA ile twój maluszek waży?
Podziel się: