reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Już go od rana nudziłam kiedy możemy założyć ten pessar ale na razie mi nie odpisuje ale pewnie nie wcześniej jak przyjdzie posiew

reklama
Strasznie wam dziękuję dziewczyny ❤️wy naprawdę potraficie się nie denerwować śpicie dobrze i myślicie tylko pozytywnie 😁? Bo myślę że ja jestem tylko jakąś panikara

Strasznie wam dziękuję dziewczyny ❤wy naprawdę potraficie się nie denerwować śpicie dobrze i myślicie tylko pozytywnie 😁? Bo myślę że ja jestem tylko jakąś panikara
😁 No ja mam dni, gdy mega panikuje, jak coś dziwnie zaboli i przed wizytami. Mój mąż ma ze mną teraz ciężko hehehe 😀
Czasami jest dzień kryzysu, ale tylko na przekór wszystkiemu trzeba myśleć pozytywnie i nie martwić się. Mój mąż to zawsze powtarza, co na być, to będzie 😉grunt to czymś zająć głowę.

Już go od rana nudziłam kiedy możemy założyć ten pessar ale na razie mi nie odpisuje ale pewnie nie wcześniej jak przyjdzie posiew
Zacznij łykać jakieś probiotyki przed pessaram potem są podobno większe skłonności do infekcji ja złapałam w szpitalu bakterie szpitalna i biorę antybiityk wiec lepiej się zabezpieczyć przed

Zacznij łykać jakieś probiotyki przed pessaram potem są podobno większe skłonności do infekcji ja złapałam w szpitalu bakterie szpitalna i biorę antybiityk wiec lepiej się zabezpieczyć przed
Ok dzięki za informację :) a po tym pessar unormowala wam się sytułacją z tymi szyjkami? Jak go macie dalej trzeba cały czas leżeć? 😀🙂

reklama
Do góry