reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Człowiek po prostu tak kocha to dzieciątko że w żaden sposób nie chce mu zaszkodzić :) a na drugie nerwy są czymś takim z czym ciężko walczyc
Wiem, że łatwo się mówi o spokoju. Ale jak byłam, jak Ty na początku tej drogi, przez płacz i nerwy miałam non stop twardy brzuch. Trochę zajęłam się czym innym i było lepiej...filmy, czytanie, ja uczę się jeszcze dodatkowo języka obcego i jakoś czas leci 😊
Grunt to wiara, że musi być dobrze 😉

reklama
Wiem, że łatwo się mówi o spokoju. Ale jak byłam, jak Ty na początku tej drogi, przez płacz i nerwy miałam non stop twardy brzuch. Trochę zajęłam się czym innym i było lepiej...filmy, czytanie, ja uczę się jeszcze dodatkowo języka obcego i jakoś czas leci 😊
Grunt to wiara, że musi być dobrze 😉
Ja się najbardziej boję nocy bo wtedy jak nie mogę spać to najwięcej myślę a dzień to zawsze jakoś zleci..

A poddawał wam ktoś wgl statystyki jaka jest możliwość porodu przedwczesnego przy danej długości szyjki? :)
Wiesz co, mój lekarz powiedział, że w swojej karierze miał jedną pacjentke, która mu przez te twardnienia brzucha urodziła za wcześnie. Także to jest pocieszenie 😁 zresztą on jest optymistą, bo przy tej mojej szyjce CC wyznaczył na 39 tc😁😂 dobrze mi wróży 😉

reklama
Wiesz co, mój lekarz powiedział, że w swojej karierze miał jedną pacjentke, która mu przez te twardnienia brzucha urodziła za wcześnie. Także to jest pocieszenie 😁 zresztą on jest optymistą, bo przy tej mojej szyjce CC wyznaczył na 39 tc😁😂 dobrze mi wróży 😉
To twój jakiś straszny optymistą mój mnie strasznie straszył :)

Do góry