reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja dwa lata temu, gdy "otwierałam swoją" myślałam, ze ciąża to lajcik... dużo się zmienia z punktu siedzenia.. niedlugo rodzę, a ja już chce kolejne... jestem trochę nienormalna... 😉🙃
Ja zaszłam szybko w drugą ciąże bo chciałam się wyrobić przed 40ką z czwórką dzieci. Teraz jak mam dwójkę z 1,5 roczną różnicą i bardzo wymagający bunt dwulatka to zmieniłam zdanie i zamykam fabrykę na 3 dziecku🤪

Ja też z Rzeszowa i zamierzam rodzić na Szopena. Może do października będzie można już z mężami rodzić?🧐😜

No właśnie nic nie wiadomo. Moze już wtedy będzie można narazie to ja nie wiem czemu w jednym szpitalu można, a w drugim nie... myślę, ze głównie chodzi o to, zeby presonelowi tyłka nie zawracać, bo z rodzącą można wszystko pod czas porodu.

Ja zaszłam szybko w drugą ciąże bo chciałam się wyrobić przed 40ką z czwórką dzieci. Teraz jak mam dwójkę z 1,5 roczną różnicą i bardzo wymagający bunt dwulatka to zmieniłam zdanie i zamykam fabrykę na 3 dziecku🤪

Ja nie wiem czy ta moja szyjka wytrzyma jeszcze dwie ciąże. Bardzo często myślę o tych taśmach, które dają bardzo duże szanse na donoszenie dziecka bezpiecznie i nie ważne, że poród tylko przez cc wtedy.

O właśnie, a polecisz jakąś? Moj pierwszy odbierała w profamilii Agata Piw.... ale nie można jej wykupić. Jeszcze dwa tyg temu gdy pytałam, to wcale nie można bylo zamówić położnej do porodu. Jutro zapytam jeszcze raz. Pani Agata była super, motywowała mmie, była delikatna i taka wesoła, ze poród minął mi z uśmiechem na twarzy. No cóż, czyli lipa i maż do domu pojedzie 🤷‍♀️
Moja z pierwszego porodu już nie pracuje. Teraz pewnie zdecyduję się na Barbarę Woźniak, bo mieliśmy z nią szkole rodzenia - taka swoją babka. Polecaja też Alicję Marszal. I sie zastanawiam jeszcze.
Dziwne, że 2 tygodnie temu powiedzieli Ci, że nie można położnej - pytałam o to na przełomie mają i czerwca i już mówili, że mozna

Moja z pierwszego porodu już nie pracuje. Teraz pewnie zdecyduję się na Barbarę Woźniak, bo mieliśmy z nią szkole rodzenia - taka swoją babka. Polecaja też Alicję Marszal. I sie zastanawiam jeszcze.
Dziwne, że 2 tygodnie temu powiedzieli Ci, że nie można położnej - pytałam o to na przełomie mają i czerwca i już mówili, że mozna

Kurcze, to ja się bez niczego zostanę i bez męża i bez położnej 😡 to jak to wkoncu? Jutro im chyba trochę nagadam ze złości.

reklama
Kurcze, to ja się bez niczego zostanę i bez męża i bez położnej 😡 to jak to wkoncu? Jutro im chyba trochę nagadam ze złości.
Do jakiego lekarza chodzisz? Tam też zależy, kogo się spytasz - w rejestracji w bud D nic nie wiedziały i kazały do położnej w głównym budynku iść. I tam mi dała listę z numerami.

Do góry