reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ty to jesteś odważna, ja zapisałam się do kosmetyczki miesiąc temu na sierpień hehe już tak mi tęskno za wygladaniem jak człowiek, a nie jak piżmak. Jestem pod biedrą i tak się babka z dziadkiem o mięso kluci, ze aż wstyd hehe a i zasłabłam w labolatorium. Mam do Ciebię prosbę, zebyś mi jeszcze raz napisała te suplementy, bo chcę iść do apteki, a zebym głupot jej z kartką nie podała heh
Zemdlałaś? Po pobraniu krwi? Może po pobraniu posiedz chwilę i weź do torebki jakiś cukierek nawet następnym razem.

Ja chciałam jechać autem, bez luteiny lepiej się czuję (dziadyga mi obniżała ciśnienie krwi i mdlałam) tylko... Nie sięgam pedałów... Kierownicy nie mogę tak ustawić żeby nie wgniatała się w brzuch... Musiałam dzwonić po Tatę mojego. Kurde.

reklama
Ooo serio? Ja mam teraz więcej włosów i te okropne małe młode włoski stojące na baczność...
To takie też mam tylko z przodu nad czołem...no właśnie sama jestem tym zaskoczona, bo koleżka też mówiła, że miała w ciąży takie mocne włosy itd...widac jestem jakaś inna hehehe 😀😂😂

Ja dziś wizyta 14.30 😵
i w sumie tym żyję.
Powodzenia na wizycie :)

Mnie włosy jak zaczęły lecieć po pierwszej ciąży tak dalej wypadaja. A z synkiem mialam. spokój i teraz tez mialam nadzieję, że nie będzie chwilę wszędzie moich włosów. A tu guzik, lecą jak głupie.

@Amnesia ojej, a tu do domu trzeba wrócić a po takim zasłabnięciu caly dzień rozwalony.

Planuje dziś przetrwać po prostu. Wieczorkiem i w nocy brzuch mnie bolal. I sie zastanawiam, jaki. powinien byc poziom bólu, zeby jechać na IP. Nigdy nie wiem, czy to juz powinnam🙈

Powodzenia na wizycie :)

Mnie włosy jak zaczęły lecieć po pierwszej ciąży tak dalej wypadaja. A z synkiem mialam. spokój i teraz tez mialam nadzieję, że nie będzie chwilę wszędzie moich włosów. A tu guzik, lecą jak głupie.

@Amnesia ojej, a tu do domu trzeba wrócić a po takim zasłabnięciu caly dzień rozwalony.

Planuje dziś przetrwać po prostu. Wieczorkiem i w nocy brzuch mnie bolal. I sie zastanawiam, jaki. powinien byc poziom bólu, zeby jechać na IP. Nigdy nie wiem, czy to juz powinnam🙈
Bó,l izba? Coś bardzo poważnego?

Hejka dziewczyny dawno się nie odzywałam , ale cały czas was czytam i cały czas leżę. Co do witaminy d3 jak tylko zaszlam w ciaze miałam od razu badanie czy jest w normie to cholernie potrzebna witamina do rozwoju dziecka! Ja mialam niedobór i codziennie biorę po 4000j vigantoletten i pregna plus tam mam jeszcze jej 2000j. I w następnym tygodniu idę na sprawdzenie czy podskoczyla ale trochę boli bo kosztuje 200zł 😔 A i trzymajcie kciuki dziewuchy 😘 dziś mam wizytę 14:30 !!!!!!!!!!

Bó,l izba? Coś bardzo poważnego?
Wlasnie nic nowego, bo boli mnie codziennie w zasadzie, ale wczoraj to mialam problem, zeby wstać i mąż mnie do łóżka prowadzić musiał na spanie. Tylko nie wiem właśnie, jaki poziom bólu wymaga konsultacji z lekarzem i codziennie o tym myśle. Moj gin mówi, ze jak mnie będzie boleć, to mam podjechać do szpitala. Tylko musiałabym tam zamieszkać, bo boli codziennie 🙃

Hejka dziewczyny dawno się nie odzywałam , ale cały czas was czytam i cały czas leżę. Co do witaminy d3 jak tylko zaszlam w ciaze miałam od razu badanie czy jest w normie to cholernie potrzebna witamina do rozwoju dziecka! Ja mialam niedobór i codziennie biorę po 4000j vigantoletten i pregna plus tam mam jeszcze jej 2000j. I w następnym tygodniu idę na sprawdzenie czy podskoczyla ale trochę boli bo kosztuje 200zł 😔 A i trzymajcie kciuki dziewuchy 😘 dziś mam wizytę 14:30 !!!!!!!!!!
Trzymamy kciuki :)

reklama
Do góry