reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ty to jesteś odważna, ja zapisałam się do kosmetyczki miesiąc temu na sierpień hehe już tak mi tęskno za wygladaniem jak człowiek, a nie jak piżmak. Jestem pod biedrą i tak się babka z dziadkiem o mięso kluci, ze aż wstyd hehe a i zasłabłam w labolatorium. Mam do Ciebię prosbę, zebyś mi jeszcze raz napisała te suplementy, bo chcę iść do apteki, a zebym głupot jej z kartką nie podała heh
Zemdlałaś? Po pobraniu krwi? Może po pobraniu posiedz chwilę i weź do torebki jakiś cukierek nawet następnym razem.

Ja chciałam jechać autem, bez luteiny lepiej się czuję (dziadyga mi obniżała ciśnienie krwi i mdlałam) tylko... Nie sięgam pedałów... Kierownicy nie mogę tak ustawić żeby nie wgniatała się w brzuch... Musiałam dzwonić po Tatę mojego. Kurde.

reklama
Ooo serio? Ja mam teraz więcej włosów i te okropne małe młode włoski stojące na baczność...
To takie też mam tylko z przodu nad czołem...no właśnie sama jestem tym zaskoczona, bo koleżka też mówiła, że miała w ciąży takie mocne włosy itd...widac jestem jakaś inna hehehe 😀😂😂

Ja dziś wizyta 14.30 😵
i w sumie tym żyję.
Powodzenia na wizycie :)

Mnie włosy jak zaczęły lecieć po pierwszej ciąży tak dalej wypadaja. A z synkiem mialam. spokój i teraz tez mialam nadzieję, że nie będzie chwilę wszędzie moich włosów. A tu guzik, lecą jak głupie.

@Amnesia ojej, a tu do domu trzeba wrócić a po takim zasłabnięciu caly dzień rozwalony.

Planuje dziś przetrwać po prostu. Wieczorkiem i w nocy brzuch mnie bolal. I sie zastanawiam, jaki. powinien byc poziom bólu, zeby jechać na IP. Nigdy nie wiem, czy to juz powinnam🙈

Powodzenia na wizycie :)

Mnie włosy jak zaczęły lecieć po pierwszej ciąży tak dalej wypadaja. A z synkiem mialam. spokój i teraz tez mialam nadzieję, że nie będzie chwilę wszędzie moich włosów. A tu guzik, lecą jak głupie.

@Amnesia ojej, a tu do domu trzeba wrócić a po takim zasłabnięciu caly dzień rozwalony.

Planuje dziś przetrwać po prostu. Wieczorkiem i w nocy brzuch mnie bolal. I sie zastanawiam, jaki. powinien byc poziom bólu, zeby jechać na IP. Nigdy nie wiem, czy to juz powinnam🙈
Bó,l izba? Coś bardzo poważnego?

Hejka dziewczyny dawno się nie odzywałam , ale cały czas was czytam i cały czas leżę. Co do witaminy d3 jak tylko zaszlam w ciaze miałam od razu badanie czy jest w normie to cholernie potrzebna witamina do rozwoju dziecka! Ja mialam niedobór i codziennie biorę po 4000j vigantoletten i pregna plus tam mam jeszcze jej 2000j. I w następnym tygodniu idę na sprawdzenie czy podskoczyla ale trochę boli bo kosztuje 200zł 😔 A i trzymajcie kciuki dziewuchy 😘 dziś mam wizytę 14:30 !!!!!!!!!!

Bó,l izba? Coś bardzo poważnego?
Wlasnie nic nowego, bo boli mnie codziennie w zasadzie, ale wczoraj to mialam problem, zeby wstać i mąż mnie do łóżka prowadzić musiał na spanie. Tylko nie wiem właśnie, jaki poziom bólu wymaga konsultacji z lekarzem i codziennie o tym myśle. Moj gin mówi, ze jak mnie będzie boleć, to mam podjechać do szpitala. Tylko musiałabym tam zamieszkać, bo boli codziennie 🙃

Hejka dziewczyny dawno się nie odzywałam , ale cały czas was czytam i cały czas leżę. Co do witaminy d3 jak tylko zaszlam w ciaze miałam od razu badanie czy jest w normie to cholernie potrzebna witamina do rozwoju dziecka! Ja mialam niedobór i codziennie biorę po 4000j vigantoletten i pregna plus tam mam jeszcze jej 2000j. I w następnym tygodniu idę na sprawdzenie czy podskoczyla ale trochę boli bo kosztuje 200zł 😔 A i trzymajcie kciuki dziewuchy 😘 dziś mam wizytę 14:30 !!!!!!!!!!
Trzymamy kciuki :)

reklama
Do góry